Naar boven

Pompen

Pomp kopen? Wij hebben een breed assortiment pompen voor de echte kampeerliefhebber! Als dé kampeerspecialist in de regio weten we precies wat je belangrijk vindt. Ons assortiment pompen is dus altijd met zorgvuldigheid en veel kampeerervaring samengesteld. Zo heb je dus altijd de zekerheid van een goed product waar je op kunt vertrouwen! Inspiratie nodig? Lees onze kampeerblogs!

Pomp besteld?

Natuurlijk komt het weleens voor dat je een product besteld hebt waar je niet achterstaat. Voldoet jouw bestelde pomp ook niet helemaal aan je wensen? Dan kun je deze gratis bij ons retourneren. Het is wel belangrijk dat je het product ongebruikt retourneert. Is er een defect of werkt het product niet zoals is beloofd of aangegeven. Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Een van onze kampeerspecialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn er voor jou!

Iedere kampeervakantie verdient het om onvergetelijk te worden. Met een zo breed mogelijk assortiment campingproducten proberen we daarin ons steentje bij te dragen. Ook jouw wensen nemen we daarin serieus. Heb je dus een campingproduct gezien dat we ook moeten toevoegen aan ons assortiment? Of heb je elders een alternatief gevonden voor de pomp waar je naar zocht? Laat het ons weten!