Naar boven

Koeltassen

Iedere kampeerliefhebber wil zijn spullen in orde hebben. Logisch, want niets is zo vervelend als op de camping staan zonder een goede én complete uitrusting. Dat geldt zeker ook voor je koeltas. Bij Geels Woonwarenhuis vind je een ruim assortiment koeltassen. Lees ook onze blogs over kamperen voor meer inspiratie en tips!

Koeltas besteld?

Natuurlijk komt het weleens voor dat je een product besteld hebt waar je niet achterstaat. Voldoet jouw bestelde koeltas ook niet helemaal aan je wensen? Dan kun je deze gratis bij ons retourneren. Het is wel belangrijk dat je het product ongebruikt retourneert. Is er een defect of werkt het product niet zoals is beloofd of aangegeven. Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Een van onze kampeerspecialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn er voor jou!

Iedere kampeervakantie verdient het om onvergetelijk te worden. Met een zo breed mogelijk assortiment campingproducten proberen we daarin ons steentje bij te dragen. Ook jouw wensen nemen we daarin serieus. Heb je dus een campingproduct gezien dat we ook moeten toevoegen aan ons assortiment? Of heb je elders een alternatief gevonden voor de koeltas waar je naar zocht? Laat het ons weten!