Naar boven

Koelboxen

Koelbox kopen? Wij hebben een breed assortiment koelboxen voor de echte kampeerliefhebber! Als dé kampeerspecialist in de regio weten we precies wat je belangrijk vindt. Ons assortiment koelboxen is dus altijd met zorgvuldigheid en veel kampeerervaring samengesteld. Zo heb je dus altijd de zekerheid van een goed product waar je op kunt vertrouwen! Inspiratie nodig? Lees onze kampeerblogs!

Over je koelbox

Het kan natuurlijk voorkomen dat je koelbox niet werkt zoals je had verwacht. Wij adviseren je dan altijd even contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier of door even langs te komen in onze winkel. Een afspraak maken kan natuurlijk ook! Een van onze kampeerspecialisten staat je graag te woord! Retourneren is overigens altijd gratis bij ons indien het product ook ongebruikt bij ons binnenkomt.

We zijn er voor jou!

Iedere kampeervakantie verdient het om onvergetelijk te worden. Met een zo breed mogelijk assortiment campingproducten proberen we daarin ons steentje bij te dragen. Ook jouw wensen nemen we daarin serieus. Heb je dus een campingproduct gezien dat we ook moeten toevoegen aan ons assortiment? Of heb je elders een alternatief gevonden voor de koelbox waar je naar zocht? Laat het ons weten!