Naar boven

Koelen en isoleren

Er gaat niks boven een verkoelende drank in de zinderende zomerhitte. Of juist een goede, héte kop koffie op weg naar je vakantiebestemming. Met een handige thermoskan blijft je koffie of thee lang heet en kun jij er weer een paar honderd kilometer tegenaan. Ook handig voor onderweg en op de camping: een koelbox of koeltas. Een koeltas neem je bovendien eenvoudig mee tijdens een dagje uit. 

Zowel de koelboxen- en tassen als de thermoskannen zijn uitstekend geïsoleerd. Daarom is een warme drank of juist de koele inhoud van je koelbox, gegarandeerd.
Isoleerfles kopen? Wij hebben een breed assortiment isoleerflessen voor de echte kampeerliefhebber! Als dé kampeerspecialist in de regio weten we precies wat je belangrijk vindt. Ons assortiment isoleerflessen is dus altijd met zorgvuldigheid en veel kampeerervaring samengesteld. Zo heb je dus altijd de zekerheid van een goed product waar je op kunt vertrouwen! Inspiratie nodig? Lees onze kampeerblogs!

Over je isoleerfles

Het kan natuurlijk voorkomen dat je isoleerfles niet werkt zoals je had verwacht. Wij adviseren je dan altijd even contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier of door even langs te komen in onze winkel. Een afspraak maken kan natuurlijk ook! Een van onze kampeerspecialisten staat je graag te woord! Retourneren is overigens altijd gratis bij ons indien het product ook ongebruikt bij ons binnenkomt.

We zijn er voor jou!

Iedere kampeervakantie verdient het om onvergetelijk te worden. Met een zo breed mogelijk assortiment campingproducten proberen we daarin ons steentje bij te dragen. Ook jouw wensen nemen we daarin serieus. Heb je dus een campingproduct gezien dat we ook moeten toevoegen aan ons assortiment? Of heb je elders een alternatief gevonden voor de isoleerfles waar je naar zocht? Laat het ons weten!