Naar boven

Voetenbanken

Kamperen is een stuk prettiger met voetenbanken. Online en in onze winkel vind je een ruim assortiment voetenbanken. Wij bieden bijvoorbeeld comfortabele voetenbankjes van Crespo voor je Crespo stoel. Weet je eigenlijk niet zo goed wat voor voetenbank je zoekt? In onze blogs over kamperen vind je de inspiratie en tips om een goede keuze te maken! En anders kom je toch gewoon even langs in onze winkel?
<h2>Voetenbank besteld?</h2>
Natuurlijk komt het weleens voor dat je een product besteld hebt waar je niet achterstaat. Voldoet jouw bestelde voetenbank ook niet helemaal aan je wensen? Dan kun je deze gratis bij ons retourneren. Het is wel belangrijk dat je het product ongebruikt retourneert. Is er een defect of werkt het product niet zoals is beloofd of aangegeven. Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Een van onze kampeerspecialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op. <br /><br />

<h2>Breed assortiment kampeerartikelen</h2>
Wij willen jou een zo breed mogelijk assortiment kampeerartikelen bieden. We kijken daarom ook voortdurend naar nieuwe producten of alternatieven die het kamperen nog makkelijker, fijner én gezelliger maken. Ontbreekt er volgens jou een essentieel campingproduct in ons assortiment? Of heb je een betere voetenbank gezien? Dan horen we dat graag!