Naar boven

Stoelhoezen

Iedere kampeerliefhebber wil zijn spullen in orde hebben. Logisch, want niets is zo vervelend als op de camping staan zonder een goede én complete uitrusting. Dat geldt zeker ook voor je stoelhoes. Bij Geels Woonwarenhuis vind je een ruim assortiment stoelhoezen,  bijvoorbeeld voor je Crespo of Bo-camp stoel. Ook voor stoelen van andere merken zijn de hoezen zeer geschikt. Lees ook onze blogs over kamperen voor meer inspiratie en tips!

Over je stoelhoes

Het kan natuurlijk voorkomen dat je stoelhoes niet werkt zoals je had verwacht. Wij adviseren je dan altijd even contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier of door even langs te komen in onze winkel. Een afspraak maken kan natuurlijk ook! Een van onze kampeerspecialisten staat je graag te woord! Retourneren is overigens altijd gratis bij ons indien het product ook ongebruikt bij ons binnenkomt.

Breed assortiment kampeerartikelen

Wij willen jou een zo breed mogelijk assortiment kampeerartikelen bieden. We kijken daarom ook voortdurend naar nieuwe producten of alternatieven die het kamperen nog makkelijker, fijner én gezelliger maken. Ontbreekt er volgens jou een essentieel campingproduct in ons assortiment? Of heb je een betere stoelhoes gezien? Dan horen we dat graag!