Naar boven

Krukjes

Kamperen is een stuk prettiger met krukjes. Online en in onze winkel vind je een ruim assortiment krukjes. Weet je eigenlijk niet zo goed wat voor krukje je zoekt? In onze blogs over kamperen vind je de inspiratie en tips om een goede keuze te maken! En anders kom je toch gewoon even langs in onze winkel?

Het gebruik van je krukje

Op de camping wil je geen gedoe met je krukje. Het moet gewoon werken. Ben je toch niet helemaal tevreden over je krukje? Dan kun je hem gratis (en ongebruikt) retourneren bij ons. Heb je nog vragen over je aankoop en het gebruik ervan? Je kunt altijd contact opnemen met een van onze kampeerspecialisten via het contactformulier! Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel als je een van onze kampeerspecialisten persoonlijk wilt raadplegen voor advies. Een afspraak maken kan ook!

Breed assortiment kampeerartikelen

Wij willen jou een zo breed mogelijk assortiment kampeerartikelen bieden. We kijken daarom ook voortdurend naar nieuwe producten of alternatieven die het kamperen nog makkelijker, fijner én gezelliger maken. Ontbreekt er volgens jou een essentieel campingproduct in ons assortiment? Of heb je een betere krukje gezien? Dan horen we dat graag!