Naar boven

Crespo onderdelen & accessoires

Iedere kampeerliefhebber wil zijn spullen in orde hebben. Logisch, want niets is zo vervelend als op de camping staan zonder een goede én complete uitrusting. Dat geldt zeker ook voor je crespo spullen. Bij Geels Woonwarenhuis vind je een ruim assortiment crespo vervangende onderdelen voor onder andere je crespo stoel of tafel . Lees ook onze blogs over kamperen voor meer inspiratie en tips!"

Crespo onderdeel besteld?

Natuurlijk komt het weleens voor dat je een product besteld hebt waar je niet achterstaat. Voldoet jouw bestelde crespo onderdeel ook niet helemaal aan je wensen? Dan kun je deze gratis bij ons retourneren. Het is wel belangrijk dat je het product ongebruikt retourneert. Is er een defect of werkt het product niet zoals is beloofd of aangegeven. Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Een van onze kampeerspecialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Slagen doe je altijd bij Geels!

Bij Geels Woonwarenhuis staan we niet alleen voor de kwaliteit van onze producten, maar ook een zo volledig mogelijk assortiment. Mis je dus een essentieel campingproduct in ons kampeeraanbod en zie je deze graag toegevoegd worden? Of heb je een beter alternatief gevonden voor de crespo onderdeel die je bij ons wilde bestellen? Laat het ons weten!