Naar boven

Campingtafels

Iedere kampeerliefhebber wil zijn spullen in orde hebben. Logisch, want niets is zo vervelend als op de camping staan zonder een goede én complete uitrusting. Dat geldt zeker ook voor je campingtafel. Bij Geels Woonwarenhuis vind je een ruim assortiment campingtafels. Lees ook onze blogs over kamperen voor meer inspiratie en tips!
Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Jouw campingtafel

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons assortiment campingtafels. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over je campingtafel? Neem dan contact met ons op! Retourneren is altijd gratis bij ons mits het product ongebruikt is. Ondervind je tijdens het gebruik problemen? Of werkt het niet helemaal zoals je had verwacht of door ons is aangegeven? Neem dan ook even contact met ons op via het contactformulier of kom langs in de winkel. Onze kampeerspecialisten staan voor je klaar!

Breed assortiment kampeerartikelen

Wij willen jou een zo breed mogelijk assortiment kampeerartikelen bieden. We kijken daarom ook voortdurend naar nieuwe producten of alternatieven die het kamperen nog makkelijker, fijner én gezelliger maken. Ontbreekt er volgens jou een essentieel campingproduct in ons assortiment? Of heb je een betere campingtafel gezien? Dan horen we dat graag!