Naar boven

Campingstoelen

Campingstoel kopen? Wij hebben een breed assortiment campingstoelen voor de echte kampeerliefhebber, zoals bijvoorbeeld stoelen van Crespo, Lafuma en Bo-Camp! Als dé kampeerspecialist in de regio weten we precies wat je belangrijk vindt. Ons assortiment campingstoelen is dus altijd met zorgvuldigheid en veel kampeerervaring samengesteld. Zo heb je dus altijd de zekerheid van een goed product waar je op kunt vertrouwen! Inspiratie nodig? Lees onze kampeerblogs!

Campingstoel besteld?

Natuurlijk komt het weleens voor dat je een product besteld hebt waar je niet achterstaat. Voldoet jouw bestelde campingstoel ook niet helemaal aan je wensen? Dan kun je deze gratis bij ons retourneren. Het is wel belangrijk dat je het product ongebruikt retourneert. Is er een defect of werkt het product niet zoals is beloofd of aangegeven. Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Een van onze kampeerspecialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Slagen doe je altijd bij Geels!

Bij Geels Woonwarenhuis staan we niet alleen voor de kwaliteit van onze producten, maar ook een zo volledig mogelijk assortiment. Mis je dus een essentieel campingproduct in ons kampeeraanbod en zie je deze graag toegevoegd worden? Of heb je een beter alternatief gevonden voor de campingstoel die je bij ons wilde bestellen? Laat het ons weten!