Naar boven

Bedden

Kamperen is een stuk prettiger met campingbedden. Online en in onze winkel vind je een ruim assortiment campingbedden. Weet je eigenlijk niet zo goed wat voor campingbed je zoekt? In onze blogs over kamperen vind je de inspiratie en tips om een goede keuze te maken! En anders kom je toch gewoon even langs in onze winkel?"
Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Campingbed besteld?

Natuurlijk komt het weleens voor dat je een product besteld hebt waar je niet achterstaat. Voldoet jouw bestelde campingbed ook niet helemaal aan je wensen? Dan kun je deze gratis bij ons retourneren. Het is wel belangrijk dat je het product ongebruikt retourneert. Is er een defect of werkt het product niet zoals is beloofd of aangegeven. Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Een van onze kampeerspecialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Slagen doe je altijd bij Geels!

Bij Geels Woonwarenhuis staan we niet alleen voor de kwaliteit van onze producten, maar ook een zo volledig mogelijk assortiment. Mis je dus een essentieel campingproduct in ons kampeeraanbod en zie je deze graag toegevoegd worden? Of heb je een beter alternatief gevonden voor de campingbed die je bij ons wilde bestellen? Laat het ons weten!