Naar boven

Campingmeubelen

Mooie én handige campingmeubels, die vind je hier bij Geels online. Van handige inklapbare en lichte vouwstoelen in verschillende kleuren (bijvoorbeeld van Bo-Camp Outdoor of Crespo) tot relaxstoelen van Lafuma of een handige kookkast. Handige inklaptafels zijn ook altijd erg geliefd op de camping. Onze campingartikelen zijn vaak licht van gewicht en handig in te klappen of op te bergen, zodat ze weinig ruimte innemen. Wel zo handig.
"Kamperen is een stuk prettiger met camping meubelen. Online en in onze winkel vind je een ruim assortiment camping meubelen. Weet je eigenlijk niet zo goed wat voor camping meubel je zoekt? In onze blogs over kamperen vind je de inspiratie en tips om een goede keuze te maken! En anders kom je toch gewoon even langs in onze winkel?

Jouw camping meubel

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons assortiment camping meubelen. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over je camping meubel? Neem dan contact met ons op! Retourneren is altijd gratis bij ons mits het product ongebruikt is. Ondervind je tijdens het gebruik problemen? Of werkt het niet helemaal zoals je had verwacht of door ons is aangegeven? Neem dan ook even contact met ons op via het contactformulier of kom langs in de winkel. Onze kampeerspecialisten staan voor je klaar!

Slagen doe je altijd bij Geels!

Bij Geels Woonwarenhuis staan we niet alleen voor de kwaliteit van onze producten, maar ook een zo volledig mogelijk assortiment. Mis je dus een essentieel campingproduct in ons kampeeraanbod en zie je deze graag toegevoegd worden? Of heb je een beter alternatief gevonden voor de camping meubel die je bij ons wilde bestellen? Laat het ons weten! "