Naar boven

Tenttapijt en grondzeilen

Kamperen is een stuk prettiger met grondzeilen. Online en in onze winkel vind je een ruim assortiment grondzeilen. Weet je eigenlijk niet zo goed wat voor grondzeil je zoekt? In onze blogs over kamperen vind je de inspiratie en tips om een goede keuze te maken! En anders kom je toch gewoon even langs in onze winkel?

Het gebruik van je grondzeil

Op de camping wil je geen gedoe met je grondzeil. Het moet gewoon werken. Ben je toch niet helemaal tevreden over je grondzeil? Dan kun je hem gratis (en ongebruikt) retourneren bij ons. Heb je nog vragen over je aankoop en het gebruik ervan? Je kunt altijd contact opnemen met een van onze kampeerspecialisten via het contactformulier! Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel als je een van onze kampeerspecialisten persoonlijk wilt raadplegen voor advies. Een afspraak maken kan ook!

We zijn er voor jou!

Iedere kampeervakantie verdient het om onvergetelijk te worden. Met een zo breed mogelijk assortiment campingproducten proberen we daarin ons steentje bij te dragen. Ook jouw wensen nemen we daarin serieus. Heb je dus een campingproduct gezien dat we ook moeten toevoegen aan ons assortiment? Of heb je elders een alternatief gevonden voor de grondzeil waar je naar zocht? Laat het ons weten!