Naar boven

Scheerlijnen

Iedere kampeerliefhebber wil zijn spullen in orde hebben. Logisch, want niets is zo vervelend als op de camping staan zonder een goede én complete uitrusting. Dat geldt zeker ook voor je scheerlijn. Bij Geels Woonwarenhuis vind je een ruim assortiment scheerlijnen. Lees ook onze blogs over kamperen voor meer inspiratie en tips!

Het gebruik van je scheerlijn

Op de camping wil je geen gedoe met je scheerlijn. Het moet gewoon werken. Ben je toch niet helemaal tevreden over je scheerlijn? Dan kun je hem gratis (en ongebruikt) retourneren bij ons. Heb je nog vragen over je aankoop en het gebruik ervan? Je kunt altijd contact opnemen met een van onze kampeerspecialisten via het contactformulier! Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel als je een van onze kampeerspecialisten persoonlijk wilt raadplegen voor advies. Een afspraak maken kan ook!

We zijn er voor jou!

Iedere kampeervakantie verdient het om onvergetelijk te worden. Met een zo breed mogelijk assortiment campingproducten proberen we daarin ons steentje bij te dragen. Ook jouw wensen nemen we daarin serieus. Heb je dus een campingproduct gezien dat we ook moeten toevoegen aan ons assortiment? Of heb je elders een alternatief gevonden voor de scheerlijn waar je naar zocht? Laat het ons weten!