Naar boven

Afwassen

Afwasborstel kopen? Wij hebben een breed assortiment afwasborstels voor de echte kampeerliefhebber! Als dé kampeerspecialist in de regio weten we precies wat je belangrijk vindt. Ons assortiment afwasborstels is dus altijd met zorgvuldigheid en veel kampeerervaring samengesteld. Zo heb je dus altijd de zekerheid van een goed product waar je op kunt vertrouwen! Inspiratie nodig? Lees onze kampeerblogs!

Jouw afwasborstel

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons assortiment afwasborstels. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over je afwasborstel? Neem dan contact met ons op! Retourneren is altijd gratis bij ons mits het product ongebruikt is. Ondervind je tijdens het gebruik problemen? Of werkt het niet helemaal zoals je had verwacht of door ons is aangegeven? Neem dan ook even contact met ons op via het contactformulier of kom langs in de winkel. Onze kampeerspecialisten staan voor je klaar!

We zijn er voor jou!

Iedere kampeervakantie verdient het om onvergetelijk te worden. Met een zo breed mogelijk assortiment campingproducten proberen we daarin ons steentje bij te dragen. Ook jouw wensen nemen we daarin serieus. Heb je dus een campingproduct gezien dat we ook moeten toevoegen aan ons assortiment? Of heb je elders een alternatief gevonden voor de afwasborstel waar je naar zocht? Laat het ons weten!