Naar boven

Campingartikelen

Iedere kampeerliefhebber wil zijn spullen in orde hebben. Logisch, want niets is zo vervelend als op de camping staan zonder een goede én complete uitrusting. Dat geldt zeker ook voor je campingartikel. Bij Geels Woonwarenhuis vind je een ruim assortiment campingartikelen. Lees ook onze blogs over kamperen voor meer inspiratie en tips!

Jouw campingartikel

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons assortiment campingartikelen. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over je campingartikel? Neem dan contact met ons op! Retourneren is altijd gratis bij ons mits het product ongebruikt is. Ondervind je tijdens het gebruik problemen? Of werkt het niet helemaal zoals je had verwacht of door ons is aangegeven? Neem dan ook even contact met ons op via het contactformulier of kom langs in de winkel. Onze kampeerspecialisten staan voor je klaar!

Slagen doe je altijd bij Geels!

Bij Geels Woonwarenhuis staan we niet alleen voor de kwaliteit van onze producten, maar ook een zo volledig mogelijk assortiment. Mis je dus een essentieel campingproduct in ons kampeeraanbod en zie je deze graag toegevoegd worden? Of heb je een beter alternatief gevonden voor de campingartikel die je bij ons wilde bestellen? Laat het ons weten!