Naar boven

Volg nu een Kamado BBQ workshop!

Door Geels Woonwarenhuis - 03 juni 2024 - Barbecue

Heb je net een Kamado gekocht, een op het oog of wil je je culinaire vaardigheden vergroten? Geels Woonwarenhuis nodigt je uit voor een onvergetelijke kamado kookworkshop in het betoverende Bennekom! Onder begeleiding van onze gecertificeerde Big Green Egg specialist, Wijnand van den Ham van WijnandKookt, ontdek je de kunst van het grillen, roken en bakken op de kamado barbecue. Een leuke én leerzame culinaire ervaring die je niet wil missen!

Elke workshop heeft zo zijn eigen thema, zoals de frisse smaken van de lente met bijvoorbeeld asperges en lamsvlees. Maar dat is maar een klein onderdeel van wat we gaan ontdekken! We gooien een heleboel ingrediënten en technieken in de mix om jouw skills naar een hoger niveau te tillen. 🌱🍖 

Tijdens de workshop ga je aan de slag op de Big Green Egg kamado. Heb je een ander merk of nog helemaal geen kamado? Geen probleem! Ook dan ben je uiteraard van harte welkom! De technieken kun je thuis toepassen, op welke kamado bbq dan ook. Na afloop krijg je alle recepten die we tijdens de workshop hebben gemaakt,  zodat je het thuis nog eens kunt proberen. 

Enthousiast geworden en wil je graag meedoen? Boek nu door een workshop te bestellen via onze webshop. Kies hieronder een datum die jou het beste uitkomt. Je ontvangt een automatische bevestiging van jouw aanmelding per mail.
 
 

Schrijf je nu in want VOL = VOL!

Boek nu 👉 Donderdag 27 juni
Boek nu 👉 Vrijdag 6 september
Boek nu 👉 Donderdag 24 oktober 
Boek nu 👉 Zaterdag 14 december

Meer informatie

Locatie: We verzamelen als eerst in onze winkel bij kookafdeling Koken&Stoken. De workshop vindt verder plaats in de binnentuin van Het Oude Postkantoor in Bennekom.
Kosten: Slechts 110 euro. De prijs is all-inclusief, inclusief alle benodigde accessoires, ingrediënten, kamado’s en 2 drankjes tijdens de workshop.
Duur: Van 18.00 uur tot ongeveer 22.00 uur. We zullen de workshop afsluiten op onze kookafdeling Koken&Stoken
Annuleringsvoorwaarden: Annulering of verplaatsen is kosteloos tot 7 dagen voor aanvang van de workshop. Bij latere annulering of verplaatsing is de consument 100% betaling verschuldigd, tenzij anders overeengekomen.
Allergieën en dieetwensen: Laat ons via klantenservice@geelswoonwarenhuis.nl weten als je speciale dieetwensen of allergieën hebt, zodat onze chefs daar rekening mee kunnen houden.

Boek nu
 
 

 

Workshop keurmerk

Dit keurmerk waarborgt hoogwaardige workshops waarbij de merkbeleving van Big Green Egg centraal staat. Het wordt toegekend door een door Big Green Egg benoemde expert met als doel consumenten inzicht te verschaffen over waar zij terecht kunnen voor authentieke en hoogwaardige workshops van Big Green Egg.

   

Onze kamado merken: