Naar boven

Ontdek de portable barbecue

Door Geels Woonwarenhuis - 10 juli 2020 - Barbecue


Barbecue je graag buiten de deur of heb je een kleine balkon of tuin? Dan is een draagbare barbecue ideaal. Ze zijn licht en compact. Handig voor onderweg! Portabele barbecues zijn er in alle varianten: houtskool, gas en elektrisch.

 

Wanneer gebruik je een portable barbecue?

Een portable barbecue is ideaal voor uiteenlopende situaties. Hoewel gekenmerkt door zijn draagbaarheid, is een portable barbecue ook een uitstekende optie voor wie slechts beperkte buitenruimte heeft; bijvoorbeeld als je alleen een balkon of klein terras hebt om te barbecueën.

Het belangrijkste verschil met conventionele barbecues is het formaat. Portable barbecues zijn compacter, maar werken op dezelfde manier. Een portable barbecue mag dan misschien niet voldoende ruimte bieden om je hele schoonfamilie van burgers te voorzien, maar het is wel ideaal om bijvoorbeeld met je gezin van een aangename maaltijd te genieten. En omdat je een portable barbecue makkelijk meeneemt in de auto, is hij ook ideaal voor op de camping of op het strand.

Wat zijn de beste portable barbecues?

De beste portable barbecue voor jou is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Wil je grillen op kolen of op gas? Moet de barbecue in de auto passen? En wil je je eten gewoon kunnen grillen, of wil je ook kunnen bakken en roken? Om je op weg te helpen bij het maken van je keuze hebben wij onze persoonlijke top 3 portable barbecues voor je op een rijtje gezet:


 
#1. Weber Go-Anywhere houtskoolbarbecue

De barbecues uit de Go-Anywhere serie van Weber worden stuk voor stuk gekenmerkt door hun compacte formaat. Dit exemplaar past makkelijk in de auto, maar is tevens licht en handzaam genoeg om mee naar het park te lopen.

Bekijk de Weber Go-Anywhere houtskoolbarbecue
 


#2. Weber Go-Anywhere gasbarbecue

Wanneer je liever niet met kolen loopt te zeulen, kun je kiezen voor de gasbarbecue uit de Go-Anywhere serie. Ook ideaal voor een snelle maaltijd op je patio.

Bekijk de Weber Go-Anywhere gasbarbecue
 
#3. Campingaz grill-/bakplaat Party Grill 200

De multifunctionele Party Grill 200 van Campingaz is je ideale reisgenoot voor roadtrips en kampeeravonturen. Dankzij de verschillende roosters en platen kun je hierop bakken, grillen en koken.
De Campingaz Party Grill bakplaat is  er ook in grotere varianten.

Bekijk de Campingaz Party Grill 200
 


Wij hebben ook portable barbecues van Big Green Egg, Outdoorchef en Weber. Bekijk ze allemaal hier.
Kom je er niet helemaal uit welke draagbare bbq bij jou past? Kom voor gratis en deskundig advies naar onze winkel in Bennekom of stuur een mail naar onze klantenservice.