Naar boven

De beste barbecues in prijsklasse tot 500 euro

Door Geels Woonwarenhuis - 09 juli 2020 - Barbecue
Als het op barbecues aankomt, dan heb je tegenwoordig eindeloos veel keus. Van eenvoudige portable barbecues tot super-de-luxe buitenkeukens met alles erop en eraan, het is allemaal mogelijk. Zoek je een betrouwbare barbecue waar je jarenlang plezier van kunt hebben, maar wil je hier geen duizenden euro’s aan uitgeven? Dat hoeft ook helemaal niet! Voor nog geen 500 euro kun je een degelijke barbecue scoren die in alle opzichten aan je wensen en behoeften voldoet. Deze topmerken bieden de beste barbecues in de prijsklasse tot 500 euro!

#1. Weber


In 1952 ontwierp de Amerikaanse George Stephen de eerste kogelbarbecue met deksel. Dankzij die revolutionaire barbecue groeide Weber uit tot wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues. Het merk staat garant voor eenvoudige maar zeer duurzame barbecues met een stijlvol design. De Bar-B-Kettle behoort nog altijd tot een van de bestverkochte Weber barbecues, maar ook de barbecues uit de Smokey Joe en Go-Anywhere series zijn zeker het ontdekken waard.

 
 

#2. BorettiBoretti streeft naar de ultieme mix van innovatie en simpliciteit en zorgt dat iedereen zich kan laten inspireren door de culinaire visie van de Italiaanse manier van leven. De veelzijdige collectie, die bestaat uit zowel houtskoolbarbecues als gasbarbecues, wordt gekenmerkt door strakke lijnen en een moderne look en feel. Daarbij krijg je de beschikking over allerlei handige extra features, waarmee je van elke barbecue-ervaring een waar feest maakt. Met een Boretti barbecue transformeer je jouw tuin of balkon tot een echte giardino – voor een bijzonder betaalbare prijs.

 

#3. OutdoorchefHet Zwitserse Outdoorchef heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige barbecues. Innovatie en gebruiksgemak staan daarbij voorop. De beroemde funnel technologie maakt het mogelijk om zowel direct als indirect te grillen, voor een grenzeloze culinaire creativiteit. Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan een houtskoolbarbecue, een gasbarbecue of een elektrische barbecue. Outdoorchef biedt ook voor jou een betaalbaar exemplaar waar je gegarandeerd jarenlang plezier van hebt.