Naar boven

Corona: veilig en vertrouwd winkelen bij Geels

Door Geels Woonwarenhuis - 23 april 2021 -


Vanaf 28 april 2021 mogen we onder voorwaarden weer open, wij hebben deze voorwaarden en onze maatregelen voor jou op een rijtje gezet.

Bij Geels Woonwarenhuis volgen wij de richtlijnen van het RIVM en het protocol verantwoord winkelen, dat houdt in:
  • - Wij houden 1,5 meter afstand t.o.v. klanten en medewerkers. 
  • - Wij zorgen ervoor dat het maximaal aantal klanten (120) dat aanwezig mag zijn niet wordt overschreden. 
  • - Onze medewerkers dragen een mondkapje.
  • - Medewerkers die symptomen hebben die passen bij het Corona-ziektebeeld blijven thuis. 
  • - Wij wassen onze handen regelmatig.
  • - Wij schudden geen handen.
  • - Wij hebben plexiglazen schermen bij de kassa's en verfbalie.
  • - Wij hebben de looproute in de winkel aangepast en belijning aangebracht om de 1,5 m. afstand aan te geven bij de kassa's en verfbalie. 
  • - Wij hebben bij de ingangen desinfectiezuilen geplaatst.
  • - Wij desinfecteren regelmatig onze pinautomaten, winkelwagens, -mandjes etc. 

Kom je naar onze winkel?

Het dragen van een mondkapje in onze winkel is verplicht, wij verzoeken je om bij binnenkomst je handen te desinfecteren. Graag contactloos pinnen bij de kassa's in onze winkel, indien je contant wilt betalen het geld op de balie leggen en niet overhandigen. Tevens vragen wij je om een afstand te bewaren van minstens 1,50 meter t.o.v. medewerkers en andere klanten. Kom zoveel mogelijk alleen, maak van het winkelen vooral geen gezinsuitje! Vermijd drukke momenten, winkel ook in de ochtend of op doordeweekse dagen. Heb je symptomen die volgens de RIVM-richtlijnen passen bij het Corona-ziektebeeld? Dan verzoeken wij je dringend om thuis te blijven. 

Heb je een afspraak met een van onze medewerkers thuis of in de winkel?
Dan gaat deze afspraak gewoon door, tenzij iemand in je thuissituatie Corona-verschijnselen heeft. Wij verzoeken je dan de afspraak te verzetten. Tijdens een adviesgesprek in de winkel aan een spreektafel zorgen we ervoor dat de afstand van 1.5 meter wordt gewaarborgd.    

Bestel je via de webshop?
Bestellen via onze webshop is uiteraard mogelijk. In onze webshop vindt je het assortiment van de afdelingen Cooking@Home, tuinmeubelen, buitenkoken, verlichting en camping. Het assortiment van KlusWijs is deels te raadplegen via Kluswijs.nl en kun je ook telefonisch of per mail bestellen. Door de Coronacrisis is het aantal verzendingen sterk toegenomen. Tevens nemen pakketvervoerders extra maatregelen voor de veiligheid van hun medewerkers. Het kan daarom voorkomen dat je pakket later wordt geleverd dan gebruikelijk. We vragen je begrip hiervoor. 

Heb je nog vragen? Bel naar onze winkel of mail gerust!