Naar boven

Corona: hoe gaat Geels daarmee om?

Door Geels Woonwarenhuis - 30 september 2020 -


Corona: hoe gaan wij ermee om? Ook bij Geels houden wij de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij hebben onze maatregelen voor jou op een rijtje gezet.

Bij Geels Woonwarenhuis volgen wij de richtlijnen van het RIVM, dat houdt in:
  • - Wij houden 1,5 meter afstand t.o.v. onze medewerkers en klanten.
    - Medewerkers die verschijnselen vertonen zoals omschreven door het RIVM blijven thuis. 
  • - Wij wassen onze handen regelmatig.
  • - Wij schudden geen handen.
  • - Wij hebben plexiglazen schermen bij de kassa's en verfbalie.
  • - Wij hebben de looproute in de winkel aangepast en belijning aangebracht om de 1,5 m. afstand aan te geven bij de kassa's en verfbalie. 
  • - Wij hebben bij de ingangen desinfectiezuilen geplaatst.
  • - Wij desinfecteren regelmatig onze pinautomaten, winkelwagens- en mandjes etc. 

Kom je naar onze winkel?

Wij verzoeken je vriendelijk om bij binnenkomst je handen te desinfecteren en om contactloos te pinnen bij de kassa's in onze winkel. Indien je contant wil betalen, graag het geld op de balie leggen en niet overhandigen. Tevens vragen wij je om een afstand te bewaren van 1,50 meter t.o.v. medewerkers en andere klanten. 
Kom zoveel mogelijk alleen, maak van het winkelen vooral geen gezinsuitje! Heb je symptomen die volgens de RIVM-richtlijnen passen bij het Corona-ziektebeeld? Dan verzoeken wij je om thuis te blijven. Heb je een afspraak met een van onze medewerkers thuis of in de winkel?
Dan gaat deze afspraak gewoon door, tenzij iemand in je thuissituatie Corona-verschijnselen heeft. Wij verzoeken je dan de afspraak te verzetten.

Bestel je via de webshop?
Bestellen via onze webshop blijft uiteraard mogelijk. In onze webshop vindt je het assortiment van de afdelingen Cooking@Home, tuinmeubelen, buitenkoken, verlichting en camping. Het assortiment van KlusWijs is deels te raadplegen via Kluswijs.nl en kun je ook telefonisch of per mail bestellen. Door de Coronacrisis is het aantal verzendingen sterk toegenomen. Tevens nemen pakketvervoerders extra maatregelen voor de veiligheid van hun medewerkers. Het kan daarom voorkomen dat je pakket later wordt geleverd dan gebruikelijk. We vragen je begrip hiervoor. 

Heb je nog vragen? Bel naar onze winkel of mail gerust!