Naar boven

Big Green Egg kerstworkshop op 12 december

Door Geels Woonwarenhuis - 04 september 2018 - Barbecue

De winter-bbq is hot! En dat je de Big Green Egg ook in de winter kunt gebruiken, wisten de meeste Big Green Egg liefhebbers al. Maar wat dacht je ervan om dit jaar om een ‘out of the box’ kerstdiner te bereiden op de Big Green Egg? Op woensdag 12 december organiseren wij een exclusieve Big Green Egg kerstworkshop dat zal worden gegeven door niemand minder dan Big Green Egg chefkok Peter Bootsma. Deze speciale workshop wordt alleen bij ons gegeven. Een must-do EGGperience!


Peter Bootsma, dé Big Green Egg expert van het eerste (v)uur heeft al veel mooie resultaten geboekt in het internationale barbecue wedstrijdcircuit. Een bekende naam in de barbecuewereld en tijdens deze workshop zul je al snel begrijpen waarom. Vol passie en plezier legt Peter jou alle kneepjes uit van het vak. Het wordt een culinaire en informatieve workshop om niet te vergeten!

Tijdens de kerstworkshop ga je zelf aan de slag op een Big Green Egg. Samen met andere kookliefhebbers en Peter maak je een driegangenmenu klaar. Een speciaal kerstmenu waarmee je dit jaar de blits kan maken.
Daarnaast kom je wat te weten over de historie van Big Green Egg, direct en indirect grillen, slowcooking en nog veel meer.

Tussen het harde werken door kun je natuurlijk al je brandende vragen aan Peter stellen. Je gaat dus met boordevol nieuwe kennis naar huis zodat je thuis weer verder kunt experimenteren.
Tijdens de workshop zullen we gezamenlijk aan tafel genieten van de winterse gerechten die jij hebt bereid. Uiteraard onder het genot van bijpassende wijnen.

Datum:
woensdag 12 december
Locatie: Brasserie Bennekom, Kerkhoflaan 12, 6721 EZ Bennekom
Tijd: 18.30 tot ca. 22.00 uur.
Kosten: € 79,95 incl. alle ingrediënten en drankjes. Op deze avond is er ook de mogelijkheid om te betalen met de PIN.

Schrijf je alvast in voor het te laat is, want vol = vol. Stuur een mail naar klantenservice@geelswoonwarenhuis.nl met daarin je naam, adres en telefoonnummer alsmede met hoeveel personen je komt.
Je kunt ook alvast vooruit betalen via onderstaande button. Geef dan in het opmerkingenveld aan met hoeveel personen je eventueel komt.