Naar boven

5 slow cooker recepten waar je niet zonder kunt

Door Geels Woonwarenhuis - 06 september 2017 - Koken
5 slow cooker recepten waar je niet zonder kunt

Slow cooking is hip, en dat is niet voor niets. Eten bereiden in een slow cooker is gemakkelijk en snel zonder in smaak in te leveren. Door het langzaam garen op lage tempteratuur blijft de smaak zelfs langer bewaard. In onze webshop en winkel vind je een uitgebreid assortiment Crock-Pot slow cookers en voor een goede start hebben wij vast 5 slow cooker recepten uitgezocht die je écht eens moet proberen!

Bekijk het slow cooker assortiment
 
Franse uiensoep recept

Franse uiensoep

Een heerlijke franse uiensoep met knapperig stokbrood en gesmolten kaas. Het snijden van alle uien is even werk, en daarna is het wachten tot de Crock-Pot zijn werk heeft gedaan. Ontdek dit recept voor Franse uiensoep uit de slowcooker.

Bekijk recept

Cranberrysaus recept

Cranberrysaus

Deze saus is vooral bekend van de feestdagen, maar is eigenlijk het hele jaar lekker. Eet de saus warm op gebraden kip, een dag later koud over de restjes of als toevoeging in een schaaltje yoghurt. Cranberrysaus maken is nog nooit zo makkelijk geweest als met dit recept.

Bekijk recept

Sweet & Spicy slow cooker spareribs

Sweet & Spicy spareribs

Spareribs maak je ook lekker snel en makkelijk in een crockpot. Met dit recept zet je zonder veel moeite de heerlijkste sweet & spicy spareribs op tafel.

Bekijk recept

Huisgemaakte appelmoes

Huisgemaakte appelmoes

Appelmoes is in veel soorten te koop in de supermarkt, maar zelfgemaakt nog veel lekkerder. Maak nu zelf appelmoes in je slowcooker met dit eenvoudige recept en geniet.

Bekijk recept

Kip Tikka Massala recept


Kip Tikka Massala uit de slow cooker

Zacht gegaarde kip in een kruidige en romige saus. Kip Tikka massala kent vele liefhebbers en is in een slow cooker nu ook net zo makkelijk zelf te maken. Voeg de ingrediënten samen en laat de Crock-Pot zijn werk doen.

Bekijk recept