Naar boven

3 x De liefde voor Kettler tuinmeubelen

Door Geels Woonwarenhuis - 11 mei 2018 - Tuin

Je kent ze wel: Kettler tuinmeubelen zijn al meer dan 60 jaar niet weg te denken uit het Nederlandse landschap. Ken je de naam niet? Dan ken je het ontwerp zeker! Want de bijzondere designs van strekmetaal, uniek voor Kettler, hebben een geheel eigen look en zijn in menig Hollandse tuin te vinden.

Maar er zijn zo veel mooie tuinmeubelen. Waarom zijn nu juist de tuinmeubelen van Kettler zo geliefd bij veel mensen?

Bekijk direct alle Kettler tuinmeubelen van Geels
 

1.      Uniek & Tijdloos

Het unieke design van strekmetaal geeft Kettler tuinmeubelen zijn compleet eigen look. Geen enkele andere designer ziet er zo uit én het is tijdloos. Daarom houden veel mensen van deze stijl. Wist je dat het kenmerkende uiterlijk van strekmetaal ontstaat doordat het metaal letterlijk wordt ‘uitgestrekt’?

Het assortiment bestaat uit allerlei tuinmeubelen die allemaal perfect met elkaar matchen. En met een mooie set tuinkussens wordt jouw tuinset helemaal uniek en van jou. Je kunt er ook mee afwisselen, zodat je tuinset er elk jaar toch een beetje anders uitziet. Denk aan allerlei leuke items om je set mee af te wisselen, zoals verschillende bijzettafeltjes, hockers, standenstoelen, extra klapstoeltjes voor als je bezoek hebt of een mooie tuinbank.

 
2.      Strekmetaal: IJzersterk

Kettler tuinmeubelen zijn niet alleen maar een lust voor het oog. Er is mede gekozen voor dit metaal omdat het ijzersterk is en dat zie je terug in de kwaliteit. Kettler tuinsets gaan járen, zelfs decennialang mee. Veel mensen kiezen dus echt voor een kwalitatieve tuinset waar je lang plezier van hebt.

En wist je dat je maar liefst 3 jaar garantie op je nieuwe Kettler tuinset krijgt?

 
3.      Weerbestendig

Een andere belangrijke factor is weerbestendigheid. Je tuinset is nu eenmaal aan vele soorten weersomstandigheden onderhevig en daar moet het goed tegen kunnen. Kettler maakt gebruik van een extra toevoeging aan het materiaal, dat zij KETTLOTHERM noemen. Dit is een oppervlaktebehandeling die voor een nóg betere bescherming zorgt. Zon, wind, regen. Je Kettler tuinmeubelen kunnen het allemaal hebben.

Door deze extra bescherming gaan je tuinmeubelen nog langer mee. Naast het feit dat ze mooi en sterk zijn, zijn ze dus ook heel duurzaam.

 

Benieuwd naar het assortiment Kettler tuinmeubelen bij Geels? Bekijk ze hier allemaal.
 


Top 3 Kettler tuinmeubelen
1. Kettler TuinstoelenBekijk ze hier
2. Kettler TuinbankenBekijk ze hier
3. Kettler TuintafelsBekijk ze hier