Naar boven

Blog

10 kerstcadeautjes voor jouw favoriete koffieliefhebber
Door Geels Woonwarenhuis - 07 december 2017 -
Zoek jij nog een mooi kerstcadeau voor de koffieliefhebber in jouw leven? Zoek dan niet verder en verras hem of haar met een van deze 10 koffie cadeaus.
Lees meer
De 10 leukste culinaire cadeaus voor de feestdagen
Door Geels Woonwarenhuis - 15 november 2017 -
Verras je geliefden deze feestdagen met de mooiste culinaire cadeaus. Wij hebben alvast onze 10 favorieten voor je uitgezocht. Ontdek ze allemaal.
Lees meer
5 tips om meer uit je Crock-Pot te halen
Door Geels Woonwarenhuis - 11 september 2017 -
Met je nieuwe Crock-Pot slow cooker wil je natuurlijk snel aan de slag. Daarom hebben wij 5 tips op een rij gezet zodat je direct heerlijk kan koken met je Crock-Pot.
Lees meer
Hoe maak je het lekkerste eten met een slow cooker?
Door Geels Woonwarenhuis - 10 september 2017 -
Bij Geels Woonwarenhuis vind je alles voor lekker eten, en ook voor slow cooking. Met deze uitleg bereid jij voortaan ook zelf het lekkerste eten in je nieuwe slow cooker.
Lees meer
Welke type Big Green Egg past bij jou?
Door Geels Woonwarenhuis - 07 september 2017 -
Big Green Egg, in zoveel maten dat het soms lastig kiezen is. Als officiële dealer helpen wij je graag met het maken van de juiste keuze. Ontdek nu de verschillen en ontdek welke Big Green Egg het beste bij jou past.
Lees meer
5 slow cooker recepten waar je niet zonder kunt
Door Geels Woonwarenhuis - 06 september 2017 -
Van een nieuwe Crock-Pot slow cooker wil je natuurlijk genieten. Daarom hebben wij 5 heerlijke recepten op een uitgezocht zodat je direct aan de slag kan in de keuken.
Lees meer