Naar boven

Blog

Ga voor gietijzer! Voor- en nadelen van gietijzeren pannen
Door Geels Woonwarenhuis - 07 januari 2019 -
Toe aan een nieuwe pan(nenset)? Ga voor gietijzer! Een gietijzeren pan gaat een leven lang mee. Het is duurzaam, geschikt voor alle warmtebronnen en het ziet er nog mooi uit ook.
Lees meer
Tips voor een stressvrij kerstdiner
06 december 2018 -
Kerst staat weer voor de deur. Binnen en buiten fonkelen de lichtjes volop en iedereen denkt weer na over het kerstdiner. Maar daar komt vaak ook de druk om de hoek kijken! Misschien helpen deze tips je met een lekker, stressvrij kerstdiner.
Lees meer
Hoe kies ik de beste blender?
Door Geels Woonwarenhuis - 13 november 2018 -
Een blender kiezen kan best lastig zijn. Er zijn zoveel verschillende apparaten, maar hoe kies je nu de juiste? Lees in ons blog de verschillen tussen allerlei blenders en vind de beste blender voor jouw wensen.
Lees meer
Big Green Egg kerstworkshop op 12 december
Door Geels Woonwarenhuis - 04 september 2018 -
Op woensdag 12 december organiseren wij een exclusieve Big Green Egg Kerstworkshop dat zal worden gegeven door niemand minder dan Big Green Egg chefkok Peter Bootsma. Een culinaire kookworkshop voor alle Big Green Egg liefhebbers.
Lees meer
De 9 onmisbare campingartikelen voor iedere kampeerliefhebber
Door Geels Woonwarenhuis - 17 juni 2018 -
Voor kamperen geldt: een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom hier de 9 campingartikelen die onmisbaar zijn tijdens jouw vakantie.
Lees meer
4 x Tuininspiratie
Door Geels Woonwarenhuis - 15 juni 2018 -
Op zoek naar leuke tuin ideeën en tuintrends? Wij hebben onze vier favoriete tuinstijlen mét bijpassende stylingtips voor je op een rij gezet. Laat je inspireren en shop the look.
Lees meer
3 x De nieuwste BBQ trends
Door Geels Woonwarenhuis - 08 juni 2018 -
De tijd dat barbecueën bestond uit grote stukken vlees op de BBQ gooien en het daarna opeten, is al lange tijd voorbij. Barbecueën is tegenwoordig een echte kunstvorm. Nederland loves barbecueën! Maar wat zijn nu de BBQ trends in 2018?
Lees meer
Festival checklist: wat heb ik nodig?
Door Geels Woonwarenhuis - 31 mei 2018 -
Zorgeloos festival hoppen met dé festival checklist!
Lees meer
3 x De liefde voor Kettler tuinmeubelen
Door Geels Woonwarenhuis - 11 mei 2018 -
Je kent ze wel: Kettler tuinmeubelen zijn al meer dan 60 jaar niet weg te denken uit het Nederlandse landschap. Ken je de naam niet? Dan ken je het ontwerp zeker! Maar er zijn zo veel mooie tuinmeubelen. Waarom zijn nu juist de tuinmeubelen van Kettler zo geliefd bij veel mensen?
Lees meer
Dé kampeertrends in 2018
Door Geels Woonwarenhuis - 24 april 2018 -
Kamperen is pas optimaal ontspannen in de buitenlucht. Zodra je bent aangekomen op de camping, is het genieten geblazen. Op de camping hebben we tijd voor elkaar en komen we bij van alle hectiek. Wil je je kampeerbelevenis naar een hoger niveau tillen of iets totaal nieuws proberen? We hebben enkele kampeertrends van 2018 voor je op een rijtje gezet.
Lees meer
Welke BBQ past bij mij?
Door Geels Woonwarenhuis - 06 april 2018 -
Kijk jij ook uit naar een mooi en lang barbecueseizoen? Gezellig met familie of vrienden barbecueën begint met het kiezen van de juiste BBQ. Maar welke barbecue past bij jou? Best een lastige vraag! Er zijn aantal belangrijke punten waar je op moet letten. We zetten voor jou de voor-en nadelen per type barbecue op een rij.
Lees meer
4 x Tuinmeubel trends in 2018
Door Geels Woonwarenhuis - 12 maart 2018 -
Begint het buitengevoel bij jou ook al te kriebelen? Tijd om jouw tuin weer aan te pakken volgens de nieuwste trends! Maar wat zijn de trends in tuinmeubelen in 2018? Lees het in onze blog.
Lees meer