Naar boven

Blog

All you need for a great BBQ! Tips & tricks voor een geslaagde barbecue
Door Geels Woonwarenhuis - 11 september 2019 - Barbecue
Welke producten maken van jouw barbecue party nu de beste bbq ooit? Lees verder voor een aantal tips en tricks voor een geslaagde barbecue!
Lees meer
Tuinjuweeltjes: 4 tuinstijlen om mee te schitteren!
Door Geels Woonwarenhuis - 04 juli 2019 - Tuin
We lichten vier verschillende soorten tuinen voor je uit. Welke van de vier stijlen past bij jou? En welke materialen en producten passen nou bij welke stijl?
Lees meer
5 Kampeertrends op een rij
Door Geels Woonwarenhuis - 22 mei 2019 -
5 Kampeertrends op een rij. Mét de beste kampeerspullen in de spotlights! Welke kampeertrend je ook aanspreekt, Geels heeft 't!
Lees meer
Top 10 barbecue accessoires
Door Geels Woonwarenhuis - 16 mei 2019 -
Bij Geels vind je talloze barbecue accessoires extra beleving aan je barbecue te brengen. Daarom hebben wij de 10 handigste en leukste barbecue accessoires geselecteerd zodat je straks heerlijk kunt experimenteren op de BBQ! 
Lees meer
Top 12 Moederdagcadeau's
Door Geels Woonwarenhuis - 01 mei 2019 - Koken
Met deze 12 cadeautips zet je jouw moeder in het zonnetje op Moederdag.
Lees meer
Trend alert: dit zijn de tuinmeubeltrends van 2019
Door Geels Woonwarenhuis - 01 april 2019 - Tuin
Zoals elk jaar hebben wij ook nu weer een toonaangevende beurs op het gebied van tuinmeubelen bezocht, waar we de nieuwste inspiratie hebben opgedaan voor komend seizoen! Wat je kunt verwachten voor de zomer van 2019? Lees snel verder.
Lees meer
Welke Weber BBQ kies jij?
Door Geels Woonwarenhuis - 05 februari 2019 - Barbecue
Je kent ‘m wel: de beroemde Weber barbecue. Gemiddeld van formaat, goed betaalbaar en fijn in gebruik. Toch zijn er nog best veel verschillen tussen de Weber barbecues. Waar moet je nu op letten als je er één wilt kopen? In dit artikel vertellen wij je alles over Weber barbecues.
Lees meer
5 x hoe kies je een tuin loungeset
Door Geels Woonwarenhuis - 29 januari 2019 - Tuin
Een loungeset kopen kan een hele uitdaging zijn. Je kijkt er vast naar uit om in het zonnetje te zitten op je nieuwe tuinset, maar je moet ‘m wel eerst even uitzoeken. Daarom helpen wij je een handje. Stel jezelf deze 5 vragen en je keuze wordt een stuk gemakkelijker.
Lees meer
Super simpel runderstoofpot recept
Door Geels Woonwarenhuis - 23 januari 2019 - Koken
Lees meer
Ga voor gietijzer! Voor- en nadelen van gietijzeren pannen
Door Geels Woonwarenhuis - 07 januari 2019 - Koken
Toe aan een nieuwe pan(nenset)? Ga voor gietijzer! Een gietijzeren pan gaat een leven lang mee. Het is duurzaam, geschikt voor alle warmtebronnen en het ziet er nog mooi uit ook.
Lees meer
Tips voor een stressvrij kerstdiner
Door Geels Woonwarenhuis - 06 december 2018 - Koken
Kerst staat weer voor de deur. Binnen en buiten fonkelen de lichtjes volop en iedereen denkt weer na over het kerstdiner. Maar daar komt vaak ook de druk om de hoek kijken! Misschien helpen deze tips je met een lekker, stressvrij kerstdiner.
Lees meer
Hoe kies ik de beste blender?
Door Geels Woonwarenhuis - 13 november 2018 - Koken
Een blender kiezen kan best lastig zijn. Er zijn zoveel verschillende apparaten, maar hoe kies je nu de juiste? Lees in ons blog de verschillen tussen allerlei blenders en vind de beste blender voor jouw wensen.
Lees meer