Naar boven

The Bastard modellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve, robuuste Kamado BBQ van eigen bodem? Meet The Bastard. De kamado barbecues van The Bastard zijn van uitstekende kwaliteit, waarbij alleen maar gebruik wordt gemaakt de béste materialen. Met een Bastard kamado BBQ's ben je opgewassen tegen alle elementen.

The Bastard modellen

Een Bastard Barbecue kopen?

Met een kamado van The Bastard zit je eigenlijk altijd goed:

  • Oerdegelijk Nederlands design.
  • Hoogwaardig industrieel keramiek.
  • Scherp geprijsd.
  • Veel verschillende modellen. 
  • Een groot aantal accessoires.
Barbecueën op The Bastard kan het hele jaar door, in weer en wind. Of het zonnetje nu schijnt, of het regent dat het giet, door de uitstekende isolerende werking van de kamado’s van The Bastard kun je gedurende het hele jaar de barbecue aansteken. The Bastard kent dan ook vele vrienden, van chef-koks en foodprofessionals, tot kookliefhebbers en mensen die vooral van gemak in de buitenkeuken houden.

Welke Bastard past bij mij?

The Bastard is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Geels Woonwarenhuis geeft je de keuze uit: The Bastard Compact, The Bastard Medium en The Bastard Large. Het medium en large model zijn ook verkrijgbaar in de Urban versie, waarbij de barbecue een matzwart uiterlijk heeft.

Uitgebreid aanbod accessoires


Naast een mooie lijn kamado’s biedt The Bastard ook een uitgebreid assortiment barbecue accessoires, die je helpen het barbecueën nog makkelijker en nog leuker te maken. The Bastard brengt ook geregeld nieuwe accessoires op de markt, waardoor er altijd weer wat te wensen over blijft! De accessoires van The Bastard zijn in veel gevallen ook geschikt voor andere barbecues, maar in sommige gevallen bedoeld voor een specifiek model barbecue van The Bastard. Twijfel je of een accessoire geschikt is om op jouw barbecue te gebruiken? Laat je dan informeren!