Naar boven

Portable barbecue

Neem je barbecue mee naar het park, het strand, de camping of gebruik hem gewoon op je balkon of in de tuin. Een draagbare barbecue is klein en licht en neem je makkelijk overal mee naartoe. Het onderstel en de poten zijn inklapbaar, waardoor het een klein geheel wordt. Portabele barbecues zijn er in alle varianten: houtskool, gas en elektrisch. Ga je voor gemak en mobiliteit, dan zit je met één van onderstaande barbecues helemaal goed.

Draagbare barbecue


Een heerlijk dagje aan het park, het strand of gewoon in de tuin voor de boeg, maar geen zin om de 'grote' barbecue er bij te pakken? Dan hebben wij de perfecte oplossing: De portable barbecue. Deze draagbare barbecue wordt gekenmerkt door het kleine, handzame formaat. Je kunt deze perfect meenemen, maar hij is ook ideaal voor in de tuin. Geen grote onhandige barbecue, maar ééntje die je ook rustig in de hoek van je tuinhuisje kunt neerzetten zodra de winter aanbreekt, zonder dat je hele schuurtje vol staat. 

Advies over de beste portable barbecue


Onze specialisten staan elke werkdag voor je klaar om je van advies te voorzien over de beste draagbare kleine barbecue. Wij hebben onder andere de draagbare barbecues van Big Green Egg, Boretti, Outdoorchef en Weber in ons assortiment. De aanvoer van de barbecues is er in verschillende formaten, namelijk houtskool, gas of elektrisch. In onze showroom te Bennekom staan diverse portable bbq's uitgestald. Kom gerust langs en bekijk ze in het echt!