Naar boven

Outdoorchef modellen

Outdoorchef is een Zwitserse producent van barbecues die al sinds dag één van zijn bestaan naar hetzelfde streeft: design en functionaliteit zoveel mogelijk harmoniseren zodat het aan jou als barbecueliefhebber aan niets ontbreekt. Een Outdoorchef bbq maakt jou het barbecueën dan ook zo makkelijk mogelijk. Plaats het eten op het rooster, sluit het deksel en geniet vervolgens met je familie en vrienden van een goed glas wijn. Je Outdoorchef gas bbq, houtskool bbq of andere variant neemt je al het werk uit handen. Met Outdoorchef draait barbecueën pas écht alleen om plezier.

Welk Outdoorchef model past bij jou?

Heb jij ook zo’n zin in gezellige zomeravonden rondom de barbecue chef? Heel begrijpelijk. Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een barbecue die precies bij jouw wensen past. Om de juiste keuze te maken is het verstandig om goed na te denken over wat jij met je nieuwe aanwinst wilt kunnen doen. Heb je weinig ruimte en genoeg aan een kleine grill, of ben je van plan om regelmatig driesterrenmaaltijden op tafel te zetten waarbij je wel wat kookoppervlak kunt gebruiken? Of je nu gaat voor de klassieke houtskoolbarbecue, de snelle gasbarbecue of een gemakkelijke elektrische variant, klein of groot, Geels heeft t'!

Gasbarbecues van Outdoorchef

Gasbarbecues nemen toe aan populariteit. Hecht je niet veel waarde aan de typische barbecuegeur en het knisperende vuurtje of heb je een hekel aan de rook die in je kleren gaat zitten, dan is de gasbarbecue waarschijnlijk meer jouw ding. De gasbarbecue heeft als groot voordeel dat deze niet veel tijd nodig heeft om op temperatuur te komen en heeft nauwelijks last van rookvorming. Gooi die burgers er maar op, want je kunt meteen beginnen! De gasbarbecue is daarnaast heel gemakkelijk schoon te maken, wel zo fijn! Ben je overtuigd? Geels woonwarenhuis heeft een prachtige collectie gasbarbecues in alle soorten en maten voor je klaar staan.

Houtskoolbarbecues van Outdoorchef

De klassieker. Veel fanatieke barbecueliefhebbers vinden de houtskoolvariant de meest authentieke manier van vlees grillen. Het duurt even voordat de houtskoolbarbecue echt op temperatuur is gekomen, maar dat hoort er allemaal bij. Heb je mooi even de tijd voor een drankje of een stokbroodje kruidenboter. Het is even geduld hebben, maar dan heb je ook wel die échte rokerige barbecuesmaak. Als je voor houtskool gaat, dan zijn de Outdoorchef Kensington 570C en de Chelsea 480C misschien echt iets voor jou. Deze zijn voorzien van de Easy Slide Trechtertechnologie, waardoor je zowel direct als indirect kunt grillen. Deze barbecues zijn het gehele jaar door te gebruiken en door middel van wieltje gemakkelijk te verplaatsen.

Elektrische barbecues van Outdoorchef

Ook als je voor een elektrische barbecue gaat kies je voor gemak en comfort. De elektrische barbecue is, net als de gasbarbecue, in een mum van tijd perfect op temperatuur. Steek de stekker in het stopcontact en je bent klaar om te beginnen. De elektrische barbecue  wordt ook wel gezien als de meest veilige manier van barbecueën. Je hebt weinig last van rookvorming en is geregeld klein van formaat, waardoor de elektrische variant ook prima op een balkon te gebruiken is. Ga je voor een elektrische barbecue, kijk dan vooral even naar de Outdoorchef Chelsea 420 E en de Minichef 420 E.

Outdoorchef accessoires

Outdoorchef accessoire kopen? Een outdoorchef accessoire is een aanvulling voor iedere ijverige barbecueliefhebber of outdoormasterchef in de dop. We hebben een breed assortiment outdoorchef accessoires, dus kijk goed naar je eigen situatie en wensen. Door gebruik te maken van het filter kom je razendsnel tot de outdoorchef accessoire waar je naar zoekt.