Naar boven

Kamado Joe

Kamado Joe is geboren uit de ambitie om het grillen op de barbecue te vereenvoudigen door het leveren van hoogwaardige tools. Het eindresultaat is een uiterst gebruiksvriendelijke keramische kookplaat met geavanceerde functies, waardoor je niet alleen kunt grillen, maar ook bakken, roosteren en zelfs langdurig roken. Begint het water je al in de mond te lopen? Bij Kamado Joe worden innovatieve accessoires standaard meegeleverd. Ontdek op deze pagina de Kamado barbecue die perfect aansluit bij jouw behoeften.
Kamado Joe is opgericht met als doel om het barbecueën te transformeren door hoogwaardige tools aan te bieden die het proces vereenvoudigen. Het resultaat is een assortiment van state-of-the-art keramische barbecues met intelligente functies, waarmee je niet alleen kunt grillen, maar ook kunt bakken, roosteren en langzaam roken. Krijg je al trek?Ontdek op deze pagina de perfecte Kamado barbecue die past bij jouw grillbehoeften.

Je eerste Kamado Joe

Bij Geels Woonwarenhuis kun je terecht voor de aanschaf van een Kamado Joe. Als erkende dealer bieden wij altijd deskundig advies. De Kamado Joe is geïnspireerd op de traditionele kamado, een Aziatische kleioven. Deze unieke constructie zorgt voor een constante temperatuur, wat resulteert in smaakvolle en sappige gerechten.

Welke kamado past bij jou?

Kamado Joe heeft een breed assortiment met voor elk wat wils. Als je van plan bent een groot gezelschap te ontvangen, is de Big Joe de perfecte keuze voor jou. Voor wie liever iets kleiners zoekt om mee te barbecueën, hebben we in onze winkel ook diverse andere varianten die aan je behoeften kunnen voldoen.