Naar boven

Houtskoolbarbecue

Houd je van echt ouderwets barbecueën? Dan is een houtskool BBQ dé BBQ voor jou. Sfeervol grillen op kolen in het zonnetje is dé barbecuebeleving. Vergeleken met gasbarbecues of elektrische barbecues duurt het wat langer voordat de houtskool barbecue warm is, maar als hij eenmaal op stoom is, is het tijd om te genieten. Neem je tijd om lekker te barbecueën tijdens een zwoele zomeravond, grill een lekker stukje vlees of sappige groenten en smullen maar! Bij Big Green Egg barbecues en Outdoorchef barbecues krijg je nu tijdelijk ook gratis accessoires.

Houtskoolbarbecue kopen? Geels heeft 't!

Houtskoolbarbecue kopen bij Geels Woonwarenhuis

De traditionele houtskoolbarbecue blijft favoriet en de populairste bbq. Hij is minder snel dan een elektrische- of gasbarbecue maar die heerlijke rokerige smaak die aan het vlees geven en natuurlijk de houtskool geur maakt alles goed. Je kunt past echt goed grillen als de houtskool heet genoeg is. 
Bij Geels Woonwarenhuis vind je de beste houtskoolbarbecues in diverse soorten, maten en merken. Zo is er altijd een die bij jou past!


Topmerken en topservice
Met topmerken als Boretti, Big Green Egg, Weber, Outdoorchef en The Bastard in ons assortiment kunnen wij écht kwaliteit aanbieden! Wanneer je bij ons een gasbarbecue koopt, ben je verzekerd van scherpe prijzen, gratis verzending, uitstekend advies én nazorg. Bekijk alle houtskoolbarbecues aanbiedingen online!


Bekijk je nieuwe barbecue in onze winkel
Heb je een barbecue op het oog, maar wil je hem in het echt bewonderen? Of wil je graag advies bij het aanschaffen van een nieuwe barbecue? Kom dan langs in onze winkel in Bennekom. Onze barbecue experts kijken graag met je mee welke buitenkeuken bbq het beste aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Je kunt ook meteen alle bijbehorende accessoires kopen.