Naar boven

Grill Guru modellen

De Grill Guru kamado is gemaakt van hoogwaardig keramiek, staal, gietijzer en hardhout. De kamado is bestand tegen hoge temperaturen. Hierdoor kun je verschillende bereidingswijzen toepassen zoals roken, stomen, bakken, braden en grillen. Ook roken of koken behoort tot de mogelijkheden van deze topper. Maak vlees, vis of groente klaar en ontdek de pure smaak van een houtskoolvuur. Inclusief 20 jaar garantie op de keramische buitenschaal van Grill Guru.

Welk Grill Guru model past bij jou?Grill Guru kamado barbecues

Grill Guru kamado barbecues onderscheiden zich door het kenmerkende ontwerp van keramische barbecues. Het gebruik van hoogwaardig keramiek biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook een uitstekende controle over de warmte. Hierdoor zijn de Grill Guru barbecues uitermate geschikt voor het bereiden van gerechten bij lagere temperaturen gedurende langere kooktijden, zoals pulled pork, brisket of pastrami. Met de Grill Guru kun je dus echt de kunst van slow-cooking meesteren.

Grill Guru Kamado barbecue kopen?

De Grill Guru barbecues worden vervaardigd uit hoogwaardig keramiek en staan ook wel bekend als Kamado's. De Kamado, met zijn veelzijdigheid en ongeëvenaarde prestaties, wordt beschouwd als het summum voor vele barbecue liefhebbers. Wat de Grill Guru Kamado's extra bijzonder maakt, is hun vermogen om het hele jaar door te excelleren, ongeacht de grillige weersomstandigheden. De keramische constructie is de sleutel tot dit succes, omdat het zorgt voor een optimale circulatie van warmte, waardoor je altijd kunt rekenen op consistente kookresultaten.

Dankzij het gebruik van keramiek biedt de Grill Guru Kamado de mogelijkheid om een breed scala aan gerechten te bereiden, variërend van sappig vlees en delicate vis tot knapperige pizza's en perfect gegrilde saté. De diversiteit aan bereidingswijzen die mogelijk zijn, zoals grillen, bakken, garen en roken, maken de Grill Guru barbecues geschikt voor elke culinaire creatie die je voor ogen hebt.

De Grill Guru Kamado varianten zijn ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak. Ze zijn uitgerust met hoogwaardige functies, zoals een roestvrijstalen grillrooster, stevig onderstel en praktische houten zijplanken of handvatten. Hiermee ben je verzekerd van duurzaamheid en comfort, waardoor je met alle gemak en plezier je culinaire vaardigheden kunt uitbreiden. Ontdek de wereld van mogelijkheden die de Grill Guru Kamado's bieden en verwen jezelf met een unieke barbecue-ervaring.

Verschillende modellen Grill Guru Kamado collectie

De grill guru kent verschillende bekende modellen die de afgelopen jaren ontzettend populair zijn geworden onder de barbecue fanaten. Bij Geels Woonwarenhuis vind je een uitgebreid aanbod in verschillende soorten en typen barbecues, zo ook voor de grill guru modellen. Ons assortiment Grill Guru Kamado's bestaat uit:


  • Grill Guru Original Medium

  • Grill Guru Original Large Petrol Blue

  • Grill Guru Original Large Elite

  • Grill Guru Large Elite Winter Deal

Bekijk ook al onze Grill Guru accessoires


Stel dat u erg echt niet uit komt, dan kunt u altijd ons om advies vragen of even langs komen in de winkel om de Grill Guru modellen in het echt te zien.