Naar boven

Grill Guru

Duik in de wereld van Grill Guru kamado barbecues! Met hun unieke keramische design bieden deze barbecues uitstekende warmtecontrole, perfect voor slow-cooking lekkernijen zoals pulled pork, brisket of pastrami. Wat het weer ook is, de Grill Guru blijft altijd op temperatuur. Wil jij voordelig genieten? Check hier ons aanbod! Wij zijn officeel dealer van Girll Guru.

Ontdek Grill Guru Kamado Barbecues

Op zoek naar een nieuwe barbecue? Ontdek de wereld van Grill Guru Kamado's! Gemaakt van keramiek, ook wel bekend als Kamado, bieden ze het ultieme barbecuen in elk seizoen, ongeacht het weer. Keramiek houdt de warmte perfect vast, waardoor je kunt grillen, bakken, garen en roken - van vlees en vis tot pizza en saté. Onze Grill Guru Kamado's komen met een RVS grillrooster, onderstel en handige zijplanken. Ontdek de populaire modellen zoals de Grill Guru Elite compact, Grill Guru Elite large en de klassieke Grill Guru Kamado Classic large grey. Bestel snel en veilig in onze webshop met gratis verzending vanaf €30,-!

Modellen Grill Guru Kamado Collectie:
Grill Guru Elite compact
Grill Guru Elite large
Grill Guru Kamado Classic large grey
Je shopt deze modellen eenvoudig op BBQKopen.nl met snelle levering en gratis verzending vanaf €30,-! Ontdek ook onze accessoires, zoals de handige Grill Guru regenhoes.

Grill Guru Classic Large:
Voor de echte Kamado fan is er de Grill Guru Classic Large. Dit is tevens ook ons meest verkochte model van Grill Guru. Met een groter grillrooster is deze barbecue perfect voor gezelschappen. Het hele jaar door geniet je met de Grill Guru Classic Large van de lekkerste gerechten voor het hele gezin!

Grill Guru Elite:
De Grill Guru Elite, met zijn gladde buitenkant, is een eyecatcher. Dezelfde eigenschappen en functionaliteiten als de Grill Guru Classic, maar met een strakke uitstraling. De Elite large variant is ideaal voor grote barbecuesessies. Dankzij de Grill Elevator en het rooktoevoersysteem wordt barbecuen nog makkelijker en krijgen je gerechten een unieke rooksmaak! Ontdek de Grill Guru Elite large nu.