Naar boven

Buitenkeukens

Buitenkeuken online kopen? Nu is het moment! Shop bij Geels diverse buitenkeukens in alle soorten en maten van topmerken zoals Weber, Boretti, OutdoorChef. Big Green Egg en The Bastard.
Een buitenkeuken is ideaal voor de echte barbecueliefhebbers die vaak voor grotere groepen een barbecue organiseert. Met een buitenkeuken bbq heb je extra veel werkruimte en een ruim grilloppervlak. De meeste buitenkeukens werken op gas en zijn snel heet en gebruiksklaar. Ideaal! Ook creëer je extra ruimte met de zijtafels en opbergkast voor je gasflessen, gereedschappen en overige accessoires.

Buitenkeuken kopen? Geels heeft 't!

Buitenkeuken BBQ kopen bij Geels Woonwarenhuis

Ben je gek op buiten koken in de tuin voor al je vrienden en familie? Dan is een buitenkeuken een echte aanrader! Geniet en/of kook samen complete maaltijden met een buitenkeuken. Met heerlijk gegrillde vlees, vis en groenten en gezellige gasten is jouw diner of barbecuefeestje een gegarandeerd succes. De tuin is tegenwoordig een verlengstuk geworden van het huis. De buitenkeuken moet daarom net zo comfortabel zijn als de keuken binnen! Bij Geels Woonwarenhuis vind je de beste buitenkeukens in diverse soorten, maten en merken.

Hoe werkt een buitenkeuken?

Een buitenkeuken is anders dan een normale bbq. Je kunt meer dan alleen vlees grillen. Je bereidt ontelbare gevarieerde maaltijden met een buitenkeuken, net zoals je dat binnen zou doen! De buitenkeukens werken op gas en hebben een groot grilloppervlak zodat je voor grotere groepen kunt koken. Ook is er aan werkruimte geen gebrek. Meestal heeft een buitenkeuken 2, 3 of 4 branders en is daarnaast voorzien van een zijbrander. Hierop bereid je sauzen of bijgerechten. Houd eenvoudig controle over de temperatuur, want met een druk op de knoppen van de buitenkeuken bedien jij gemakkelijk de temperatuur. 
De tuinkeuken kan worden ingebouwd in een aanrechtblad met keukenkastjes voor nog meer kookgemak. Zo breng je de keuken naar buiten! Erg fijn op de zomerse dagen.

Topmerken en topservice

Met topmerken als Boretti, Big Green Egg, Weber, Outdoorchef in ons assortiment kunnen wij écht kwaliteit aanbieden! Wanneer je bij ons je buitenkeuken koopt, ben je verzekerd van scherpe prijzen, gratis verzending, uitstekend advies én nazorg. Bekijk de buitenkeuken aanbiedingen online!

Bekijk je nieuwe buitenkeuken in onze winkel

Heb je een buitenkeuken op het oog, maar wil je hem in het echt bewonderen? Of wil je graag advies bij het aanschaffen van een nieuwe buitenkeuken? Kom dan langs in onze winkel in Bennekom. Onze barbecue experts kijken graag met je mee welke buitenkeuken bbq het beste aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Je kunt ook meteen alle bijbehorende accessoires kopen.