Naar boven

Big Green Egg modellen

Hier staan al onze Big Green Egg modellen tentoongesteld. Complete sets, losse Kamado's, hier kunt u het vinden. In totaal zijn er 7 Big Green Egg modellen die verschillen in maat. Hierdoor is er voor iedereen wel een Big Green Egg die precies goed is. Staat hier toch niets voor u tussen kijk dan naar onze andere Barbecues.

Welk Big Green Egg model past bij jou?

Dit is natuurlijk heel erg verschillend per persoon. Wil je een model waar veel accessoires op kunnen of wil je juist alleen de Kamado ? Kook je vaak voor grote gezelschappen of kook je telkens voor je gezin wat niet erg groot is?

Als u vaak voor grote gezelschappen kookt dan is het natuurlijk logisch om een grotere Kamado te nemen waar meer op past. Wilt u uw kookkunsten uitbreiden en nieuwe methodes uitproberen, dan is het handig om een Big Green Egg te nemen waar veel accessoires bij kunenn om het koken makkelijker te maken voor u.

Stel dat u erg echt niet uit komt, dan kunt u altijd ons om advies vragen of even langs komen in de winkel om de Big Green Egg modellen in het echt te zien.