Naar boven

Briketten

Briketten kopen? Briketten zijn noodzakelijk voor iedere ijverige barbecueliefhebber of outdoormasterchef in de dop. We hebben een breed assortiment briketten, dus kijk goed naar je eigen situatie en wensen. Door gebruik te maken van het filter kom je razendsnel tot de briket waar je naar zoekt.

Briketten gevonden?

Bij Geels vind je alleen de beste briketten. Wij proberen daarin altijd een zo breed mogelijk aanbod te hebben. De barbecueliefhebber met een klein balkon, de veeleisende masterchef, de gelegenheidsbarbecuer met een groot gezin: van ieder merk dat we voeren, willen we een zo afwisselend mogelijk assortiment hebben. Toch niet tevreden met onze briketten? Retourneren en ruilen is gratis bij ons mits het product ongebruikt is. Vragen over het gebruik van onze briketten? Vraag het een van onze productspecialisten via het contactformulier.

Welke briket heb ik nodig?

Briketten zijn noodzakelijk voor de toevoer van je barbecue. Twijfel je tussen houtskool of briketten? Neem gerust contact op. Per gerecht dat je wilt klaarmaken, verschilt de beste warmtebron namelijk.