Naar boven

Barbecue accessoires

Barbecuetangen, vleesvorken, aanmaakblokjes en thermometers; slechts een kleine greep uit het grote assortiment barbecue accessoires van Geels Woonwarenhuis. Wij hebben alles in huis om het barbecuefeestje te laten slagen. Je laat je veel nooit meer doorbakken met onze vleesthermometers en je creëert een feestje in je mond met onze heerlijke barbecuesauzen en rubs.

Barbecue accessoires kopen

Een heerlijke stoofpot of een appeltaart op de barbecue klaarmaken? Voor veel mensen lijkt dit nog onmogelijk. Echter hebben wij diverse bbq accessoires in ons assortiment om deze gerechten mogelijk te maken. Met een Dutch Oven bijvoorbeeld! Dit is één van de bekendste braadpannen in de barbecuewereld. Door het gietijzeren materiaal, kan deze braadpan tegen ontzettend hete tempreraturen, waardoor je oven-gerechten nu op de barbecue kunt maken!

BBQ Accessoires

In onze showroom in bennekom zijn veel van onze barbecue accessoires te zien. Wij verkopen de bekende merken Big Green Egg, Urban Outdoor, Outdoorchef en The Bastard. Onze specialisten staan elke werkdag klaar om advies te geven waar nodig. Wij verkopen ook diverse barbecue-kookboeken, waardoor jij binnen no-time de lekkerste barbecuegerechten kunt creëren!