Naar boven

Platinum Riva parasol 2,5x2,5 m - antraciet

Antraciet
Art.nr
7106
Merk:
Voorraad:
De voorraad in de webshop kan afwijken van onze winkel.
Levertijd:
1-2 werkdagen

Specificaties

Merk Platinum
Type Riva parasol
Artikelnummer 7106
Kleur Antraciet
Materiaal  Polyester (220 grams) + water en vuilafstotende coating
Materiaal frame Aluminium
Afmetingen doek (lxb) 2,5 x 2,5 meter
Afmetingen gesloten (hoogte) 2,58 meter
Afmetingen open (hoogte) 2,58 meter
Afmetingen mast (Ø) 3,8 cm
Bedekkings oppervlakte 6,25 m2
Stahoogte onder de parasol 2,06 meter
Gewicht 5 kg
Geadviseerd voetgewicht 40 kg
Draaibaar Nee
Kantelbaar Ja, enkel kantelbaar
Exclusief Parasolvoet en beschermhoes

Omschrijving

Deze Platinum Riva parasol heeft een doek met een afmeting van 2,5 x 2,5 meter en een grijze antraciet kleur. De moderne en stijlvolle parasol beschikt over een handig kantelsysteem. Het doek van de Riva parasol is gemaakt van stevig en Uv-bestendig 220 grams 100% polyester zodat je goed beschermd bent tegen de zon. Daarnaast heeft het doek een Pa-coating waardoor het water- en vuilafstotend is. De doekspanners zorgen ervoor dat het doek altijd strak en stevig blijft staan, dat ziet er wel zo mooi uit!  

Handig kniksysteem
De Riva parasols van B 300 x D 200, B 250 x D 250 en Ø 300 cm hebben een kantelbare mast. Zo heb je de hele dag door een heerlijke schaduwplek. De stok is deelbaar zodat je de parasol compact opbergt. De Ø 350 en Ø 400 cm parasol zijn niet kantel- en deelbaar maar hebben een dikkere mast. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen weersinvloeden. 

Onderhoud
Wanneer je de parasol langere tijd niet gebruikt, adviseren we om hem in te klappen en te beschermen met een stevige parasolhoes. Een parasolhoes en een parasolvoet worden standaard niet meegeleverd, maar kun je wel optioneel bijbestellen. 
De middenstok van deze Platinum Riva parasol heeft een diameter van 38 mm. Houd hier dus rekening mee bij het bestellen van een parasolvoet of als je een bestaande parasolvoet hebt waar je deze parasol in wilt plaatsen.

Ontdek alle stokparasols en het gehele Platinum assortiment in onze webshop.