Naar boven

Platinum Falcon T2 zweefparasol 2,7x2,7 m - taupe

Taupe
Art.nr
7093E
Merk:
Levertijd:
Afhalen in de winkel
329,00 229,00
Afhaalprijs, bezorging is mogelijk in overleg.
Deel dit artikel

In het kort

De Falcon T2 serie mag met recht uniek genoemd worden. Een zweefparasol die wat minder ruimte behoeft, maar wel alle functionaliteit en bedieningsgemak biedt waar Platinum parasols bekend om staan. Uitgevoerd in de unieke afmetingen 2,7×2,7 meter is de Falcon T2 parasol uitermate geschikt voor verschillende terrassen . De Falcon T2 parasol is eenvoudig 360° draaibaar en kan zowel achterwaarts als zijwaarts kantelen. Zo zit u altijd uit de zon zonder de parasol te verplaatsen. De Falcon is eenvoudig in gebruik.

Specificaties

Merk Platinum
Type Falcon T2 parasol
Artikelnummer 7089E
Kleur Taupe
Materiaal  Polyester (220 grams) + water en vuilafstotende coating
Materiaal frame Aluminium
Afmetingen doek 2,7 x 2,7 meter
Afmetingen gesloten (hoogte) 2,48 meter
Afmetingen open (hoogte) 2,45 meter
Afmetingen mast  6,7 x 5 cm
Bedekkings oppervlakte 7,29 m2
Stahoogte onder de parasol 1,94 m2
Geadviseerd voetgewicht 90 kg
Draaibaar Ja, 360 graden
Kantelbaar Ja, dubbel
Exclusief Parasolvoet en beschermhoes

Omschrijving

Het laatste showmodel in onze winkel. Alleen afhalen mogelijk. Bezorging is mogelijk binnen een straal van 10 km rondom Bennekom.

Het frame is gemaakt van aluminium. Dit materiaal is erg stevig en heeft als grote voordeel dat het niet kan gaan roesten. Het parsasoldoek is gemaakt van 220 grams taupekleurig polyester en is water en vuil afstotend. 

De Falcon T2 zweefparasol is voorzien van een voetpedaal waarmee deze 360 graden kan worden gedraaid. Zo kan je dus altijd in de schaduw zitten zonder de parasol te hoeven verplaatsen. Door middel van het speciale T2 systeem kan de parasol naar links en rechts worden gekanteld. Hierdoor kan je perfect inspelen op de stand van de zon. Daarnaast kan de parasol ook achterwaarts worden gekanteld wat erg handig is bij een laagstaande zon. 

De Platinum Falcon zweefparasol wordt geleverd exclusief parasolvoet. Dit omdat er meerdere opties mogelijk zijn. Wij adviseren om bij de Falcon parasol een voet van 90 kg te gebruiken. Deze is zowel leverbaar in een variant met als zonder wielen. Daarnaast kan er worden gekozen voor een ingraafvoet. Deze heeft als voordeel dat hij geen ruimte inneemt op je terras.