Naar boven

Big Green Egg MiniMax met carrier

Art.nr
7434220416458
Levertijd:
3 werkdagen
1074,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel

Specificaties

Merk Big Green Egg
Fabrikantcode BGE-119650
Type barbecue Houtskoolbarbecue, Keramische barbecue
Aantal personen Maximaal 4
Hoogte 50 cm
Diameter 33 cm
Gewicht 35 kg
Materiaal RVS, keramiek
Ontsteking Houtskool
Deksel  Ja
Thermometer in deksel Ja
Ventilatierooster Ja
Anti-aanbaklaag Nee
Vetafvoer Nee
Wielen Nee
Gereedschapshaken Nee
Werkblad Nee
Gebruik binnenshuis Mogelijk
Hoes Nee
Onderstel Nee
EGG carrier / onderstel Ja
Garantie Beperkte levenslange garantie

Omschrijving

De Big Green Egg MiniMax is een van de nieuwste modellen uit de serie Big Green Eggs. De MiniMax is een kruising tussen de Mini en de Small. Hij is maar 7 centimeter hoger dan de Big Green Egg Mini, maar heeft een ruimere kookoppervlak, vergelijkbaar met de Big Green Egg Small. Dat geeft je ruimte om te koken voor max. 4 personen.
De MiniMax wordt geleverd inclusief carrier met handvatten. Met slechts 35 kg en de handige handvatten is de MiniMax ook redelijk eenvoudig te vervoeren en mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand, park of op vakantie. Dankzij dit onderstel kun je deze variant ook gebruiken als tafelmodel.
 
Door het unieke warmtecirculatiesysteem van de Big Green Egg MiniMax wordt voedsel sneller bereid en blijven smaak- en voedingsstoffen uitstekend behouden. Houtskool gaat tevens veel langer mee door het isolerend vermogen van het keramiek. De buitenkant is voorzien van een nagenoeg onverwoestbare glazuurlaag.
 
De Big Green Egg staat vooral bekend om zijn gebruiksgemak; slechts tien minuten na het aansteken kun je al beginnen met barbecueën. De temperatuur is zeer nauwkeurig regelbaar tot wel 450 graden en blijft zeer constant. Ook is reinigen zeer eenvoudig; de binnenzijde is uitgerust met een zelfreinigend systeem.

Gratis accessoires

- Gridlifter
- Gietijzeren pan

Maak jouw Big Green Egg nog veelzijdiger dan hij al is door gebruik te maken van multifunctionele accessoires van Big Green Egg. Zo is de Big Green Egg ConvEGGtor een echte musthave! Hiermee kun je indirect koken. Bekijk hier het complete aanbod van Big Green Egg accessoires. 

Meer info, twijfel je over het formaat en/of wil je hem eens in het echt bewonderen? Kom dan naar onze winkel in Bennekom. Onze barbecuespecialisten helpen je graag bij het kiezen van de juiste barbecue.