Naar boven

Magimix Nespresso M500 Expert & Milk - Grijs

Art.nr
11380
Merk:
Levertijd:
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Deel dit artikel

In het kort

Met de Magimix Nespresso M500 Expert zet je maar liefst 4 verschillende koffiespecialiteiten. Behalve het koffievolume, stel je ook de temperatuur van de koffie in naar je eigen voorkeur. In de melkopschuimer maak je luchtig en stevig melkschuim. Via de speciale Nespresso app bedien je de machine ook op afstand met je smartphone. De app geeft aan wanneer nodig is de machine te ontkalken. Het ruime waterreservoir en de grote capsule opvangbak zorgen ervoor dat jij weinig omkijken hebt naar de machine.

Specificaties

Product
Merk Magimix
Artikelnummer 11380
Garantie 2 jaar
Garantietype Carry-in-garantie

Algemeen
Soort koffie Capsules
Koffiespecialiteit Koffie, Espresso
Inhoud waterreservoir 1,4 liter
Pompdruk 19 bar
Vermogen 1260 watt
Verwarmingssyteem boiler

Koffieproductie
Koffiespecialiteit Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato
 
Aantal kopjes per zetbeurt 1
Instelbare koffiesterkte ja
Instelbaar koffievolume ja
Instelbare watertemperatuur ja


Gebruikersgemak
Capaciteit opvangbak  2
Automatisch capsules uitwerpen ja
Kopjes warmhoudplaat nee
Display nee
Afneembaar waterreservoir ja
Standbyfunctie ja
Automatische stop ja
Automatisch uitschakelen nee
Uitneembaar lekbakje ja

Fysieke eigenschappen
Materiaal behuizing kunststof
Kleur  grijs
Afmetingen 28,7 x 38,5 x 22,3 (hoogte x breedte x dikte)
Gewicht 4,5 kg

Omschrijving


Magimix Expert & Milk Anthracite Grey M500 Nespresso machine heeft een stijlvol design. Vernieuwend aan deze koffiemachine is de mogelijkheid om de temperatuur in te stellen, de americano kopgrootte en de heet water functie. Met de Aeroccino3 bereid je eenvoudig jouw favoriete koffierecepten met melk. In combinatie met de Nespresso app kun je met jouw Expert koffiemachine onder andere jouw ideale koffie bereiden. Door middel van het 19 bar systeem wordt er elke keer een barista-waardige koffie bereidt. Dankzij het snelle opwarmingssysteem wordt de ideale temperatuur al binnen 25 seconden bereikt en om energie te besparen wordt de machine na 9 minuten inactiviteit automatisch uitgeschakeld.

Modern ontwerp 
De Expert koffiemachine heeft een stijlvol en intuïtief design. De ontwikkeling van deze innovatieve en veelzijdige Nespresso machine is geïnspireerd op de wereld van barista’s. De machine laat door middel van een led-licht weten wanneer het waterreservoir leeg is, de machine moet worden ontkalkt en wanneer het capsule opvangbakje vol is. 

Heet water & koffierecepten met melk
Met de Nespresso Expert kunt je 4 verschillende kopgroottes bereiden: ristretto, espresso, lungo en een americano. Met de nieuwe heet waterfunctie kun je een kopje heet water bereiden of heet water toevoegen aan jouw favoriete koffie. Daarnaast kun je nu kiezen tussen 3 verschillende temperatuurinstellingen. Met de geïntegreerde Aeroccino3 creëer je romig warm en koud melkschuim voor allerlei recepten met melk. 

19 bar druksysteem & energiezuinig
Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereidt door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur. Om energie te besparen wordt de machine na 9 minuten zonder gebruik automatisch uitgeschakeld. 

Koppeling met smartphone en tablet 
In combinatie met de Nespresso app (geschikt voor iOS smartphones, iPads en Android smartphones) kun je met jouw Expert uw ideale koffie bereiden. Je kunt met de app ook eenvoudig Nespresso capsules bestellen, koffierecepten bewaren, jouw capsulevoorraad beheren en jouw koffie bereiden op een gewenst tijdstip. Je kunt de machine met de Nespresso app op afstand bedienen. 

Duurzaamheid & recyclen 
Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable Quality Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren.


Afmetingen en gewicht        
- Afmeting (hxbxd): 22.3x28.7x38.05 cm         
- Gewicht: 6.5 kg
 
Standaard meegeleverd
- Proefpakket met 14 Nespresso capsules
- Handleiding