Naar boven

Magimix Nespresso Essenza Mini - Lime

Lime
Art.nr
11367NL
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Specificaties

Product
Merk Magimix
Artikelnummer 11367
Garantie 2 jaar
Garantietype Pick-up-and-return-garantie

Algemeen
Soort koffie Capsules
Koffiespecialiteit Koffie, Espresso
Inhoud waterreservoir 0,6 liter
Pompdruk 19 bar
Vermogen 1260 watt
Verwarmingssyteem Thermoblock

Koffieproductie
Aantal kopjes per zetbeurt 1
Instelbare koffiesterkte nee
Instelbaar koffievolume ja
Instelbare watertemperatuur nee


Gebruikersgemak
Automatisch capsules uitwerpen ja
Capaciteit opvangbak 6
Kopjes warmhoudplaat nee
Display nee
Afneembaar waterreservoir nee
Standbyfunctie ja
Automatische stop ja
Automatisch uitschakelen ja
Uitneembaar lekbakje ja

Fysieke eigenschappen
Materiaal behuizing kunststof
Kleur  groen
Afmetingen 11 x 20,5 x 32,5 cm (hoogte x breedte x dikte)
Gewicht 2.3 kg

Omschrijving

De nieuwe Essenza Mini is een combinatie van gebruiksvriendelijkheid, eenvoud en de onovertroffen kwaliteit van Nespresso, zodat jij keer op keer een heerlijk kopje koffie kunt bereiden. Deze koffiemachine heeft 2 programmeerbare kopgroottes. Het 19 bar druksysteem zorgt voor de juiste extractie van de smaak en aroma’s van iedere koffiecapsule en zorgt voor de perfecte crema-laag. Dankzij het snelle opwarmingssysteem wordt de ideale temperatuur al binnen 25 seconden bereikt. 

Nieuw en compact design 
De Nespresso Essenza Mini heeft een nieuw design met strakke lijnen die zo compact is dat deze machine in elke ruimte past. Het is een intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken koffiemachine. De Essenza Mini biedt 2 programmeerbare kopgroottes: espresso en lungo en bereidt iedere keer opnieuw een heerlijke kop koffie. 

19 bar druksysteem 
Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereidt door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur. 

Energiebesparing 
De Nespresso Essenza Mini machine heeft een eco-modus die na 3 minuten wordt ingeschakeld voor een laag energie verbruik. De koffiemachine wordt na 9 minuten inactiviteit geheel uitgeschakeld, om op die manier energie te besparen. 

Duurzaamheid & recyclen 
Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable Quality Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren.

Afmeting en gewicht
- Afmeting (hxbxl): 32.5x11x20.5 cm
- Gewicht: 2.3 kg

Standaard meegeleverd
- Capsules proefpakket
- Handleiding