Naar boven

Brabantia Bo Touch Bin afvalemmer 11 + 23 L - Platinum

Platinum
Art.nr
316142
Merk:
Voorraad:
De voorraad in de webshop kan afwijken van onze winkel.
Levertijd:
1-2 werkdagen

In het kort

Is het een kastje? Nee, het is de soft touch afvalemmer Bo! Brabantia heeft van de afvalemmer een meubelstuk gemaakt en bewijst dat je keuken nog mooier wordt met deze afvalemmer ernaast. Kies voor een grote binnenemmer of voor een duo afvalbak.

Specificaties

Merk Brabantia
Type Bo Touch Bin afvalemmer
Materiaal  Staal
Materiaal binnenemmer Kunststof
Bediening Soft touch
Anti slip Ja
Geruisloze sluiting Ja
Reukdicht Ja
Kleur Platinum
Inhoud 34 liter (11 + 23)
Afmetingen (lxbxh) 31,5 x 54 x 68 cm
Gewicht 5,5 kg

Omschrijving

Er zijn drie varianten van de Brabantia Bo touch afvalemmer zodat er een juiste is voor ieder huishouden. De 36 liter heeft één losse binnenemmer. De 11 + 23 liter is geschikt om GFT of plastic te scheiden van het reguliere afval. En met de 3x 11 liter verzamel je GFT, plastic en het reguliere afval in drie losse binnenemmers. Bij iedere Bo Touch Bin ontvang je een proefpakket van de passende Brabantia Perfectfit afvalzakken!

Dat het een stijlvolle en verfijnde afvalemmer is zie je aan de looks maar ook aan het slimme deksel. Deze opent en sluit bij de lichtste aanraking! Met 68 cm hoogte heeft de afvalemmer een fijne werkhoogte waardoor je niet hoeft te bukken. Het compacte model past mooi naast het aanrecht of strak tegen de muur. De poten zijn voorzien van antislipdoppen zodat de afvalemmer stevig op zijn plek blijft staan en zacht is voor je vloer.

Let op: in verband met grote kans op beschadiging tijdens de verzending, is het alleen mogelijk om dit artikel af te halen in de winkel.