Naar boven

Magimix Nespresso Inissia M105 - Zwart

Zwart
Art.nr
11350NL
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Specificaties

Product
Merk Magimix
Artikelnummer 11350 NL
Garantie 2 jaar
Garantietype Pick-up-and-return-garantie

Algemeen
Soort koffie Capsules
Koffiespecialiteit Koffie, Espresso
Inhoud waterreservoir 0,7 liter
Pompdruk 19 bar
Vermogen 1260 watt
Verwarmingssyteem Thermoblock

Koffieproductie
Aantal kopjes per zetbeurt 1
Instelbare koffiesterkte nee
Instelbaar koffievolume ja
Instelbare watertemperatuur nee


Gebruikersgemak
Automatisch capsules uitwerpen ja
Capaciteit opvangbak 11
Kopjes warmhoudplaat nee
Display nee
Afneembaar waterreservoir ja
Standbyfunctie nee
Automatische stop ja
Automatisch uitschakelen ja
Uitneembaar lekbakje ja

Fysieke eigenschappen
Materiaal behuizing kunststof
Kleur  zwart
Afmetingen 23 x 12 x 30 cm (hoogte x breedte x dikte)
Gewicht 2.4 kg

Omschrijving

De Magimix Inissia Black M105 Nespresso machine is een ultra-compacte koffiemachine. De machine is eenvoudig in gebruik zodat jij elke keer weer een heerlijk kopje koffie kunt bereiden. Met slechts één druk op de knop bereikt het water in 25 seconden de ideale temperatuur. Je hebt de keuze uit 2 voorgeprogrammeerde kopgroottes, namelijk espresso en lungo. Het waterreservoir heeft een inhoud van 0.7 liter. Alle Nespresso machines zijn uitgerust met een hogedrukpomp van 19 bar. Door middel van de energiebesparingsmodus schakelt de machine na 9 minuten automatisch uit. 

Beste koop 
Deze Magimix M105 Inissia Nespresso machine is tot beste koop benoemd door de consumentenbond in december 2016.

Compact en stijvol design 
De Nespresso Inissia koffiemachine past dankzij het compacte en lichtgewicht design in elk interieur. De machine is eenvoudig in gebruik en bereidt elke keer weer een heerlijk kopje koffie. 

Espresso en lungo 
Met slechts één druk op de knop bereikt het water in 25 seconden de ideale temperatuur. Het waterreservoir heeft een inhoud van 0.7 liter. U heeft de keuze uit twee voorgeprogrammeerde kopgroottes, namelijk espresso en lungo. 

19 bar druksysteem & energiezuinig
Alle Nespresso machines zijn uitgerust met een hogedrukpomp van 19 bar dat ervoor zorgt dat alle koffiearoma's vrijkomen. Door middel van de energiebesparingsmodus schakelt de machine na 9 minuten automatisch uit. Het opklapbare lekrooster biedt ruimte voor receptglazen en zakt automatisch terug wanneer je jouw glas weg pakt om zo eventuele druppels op te vangen. 

Duurzaamheid & recyclen 
Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable Quality Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren.

Koffie
Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die jij drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 24 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met  verschillende koffies zodat je kunt uitproberen welke koffie het beste bij jou past.

Afmetingen en gewicht:
- Afmeting (hxbxd): 23x12x32 cm 
- Gewicht: 2.7 kg

Standaard meegeleverd
- Proefpakket met 14 Nespresso capsules
- Handleiding