Naar boven

123-products omega dry waterdichting

Art.nr
55000064
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

Doe met Omega Dry altijd een geheel vlak of wand. Bij een gecoat doek (meestal dak) altijd van binnen naar buiten werken. Sterk vervuild doek eerst reinigen, met ook door Ten Cate Nijverdal aanbevolen, Alpha Tentdoekreiniger, op vervuild doek is de werking van de impregnering minder.

Bevat: geurloze Kerosine.

Gebruiksaanwijzing: Borstel het doek voordat u Omega Dry gaat gebruiken goed af met de droge tentdoekborstel. Draag er zorg voor dat het doek goed droog is voor het impregneren. Het doek mag niet té vervuild zijn, na eventuele schoonmaak in elk geval 36 uur laten drogen. Indien het doek nat is gebruik dan de Omega Wet want deze is speciaal voor nat doek. Nevel de Omega dun op het oppervlak en werk vlak voor vlak. Het doek niet doordrenken; 2x een dunne laag werkt beter. Na impregneren wordt het doek altijd 1 tint donkerder. Ruim het doek pas op als het doek geheel droog is, minimaal 24 uur laten drogen. Wanneer de Omega Dry op de ramen komt dit direct afvegen met een tissue of doekje.
Let op ! het dak is vaak gecoat, hierdoor is alleen aan de binnenzijde het doek bereikbaar, dus van binnen naar buiten sprayen. Als het hard waait wachten of alle doek van binnen naar buiten impregeneren het heeft beide hetzelfde effect echter, het is fijner werken in de buitenlucht, omdat Omega een flinke geur afgeeft, tijdens het drogen.