Naar boven

Magimix Nespresso Prodigio M135 - Silver

Art.nr
11375NL
Merk:
Levertijd:
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
199,00 182,50
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel

In het kort

De Magimix Prodigio is een Nespresso-machine die door zijn connectiviteit nog gebruiksvriendelijker is. Je kunt de Prodigio namelijk via Bluetooth met de Nespresso-app verbinden. Met deze app beheer je je capsulevoorraad, plan je je kopje koffie in en word je ondersteund in het onderhoud van je machine.

Specificaties

Merk Magimix
Type Prodigio Silver M135
EAN 3519280113753
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Materiaal  Kunststof
Kleur Zilver
Afmetingen  (hxbxd) 25.5 x 11.9 x 37.4 cm
Inhoud waterreservoir 8 liter
pompdruk (bar) 19 bar
Vermogen 1260 Watt
Gewicht 2,95 kg
auto ontkalkingssysteem ja
melkfunctie geen

Video

Omschrijving

Ontvang nu extra € 30,- koffiekorting van Nespresso!
Na aankoop van de Magimix Nespresso Prodigio M135 - Silver én 100 Nespresso koffiecapsules ontvang je koffiekorting ter waarde van € 30,- van Nespresso. Deze actie loopt van 28 januari 2019 t/m 7 april 2019. Registreer je koffiemachine voor 5 mei 2019 via de actiesite van Nespresso om deel te nemen aan de actie. Lees hier de actievoorwaarden.

De Magimix Prodigio M135 Nespresso machine communiceert rechtstreeks met jouw smartphone of tablet. Via de Nespresso app kun je jouw capsulevoorraad beheren, een kopje koffie inplannen, krijg je een melding wanneer jouw machine moet worden ontkalkt of onderhoud nodig heeft en kun je jezelf eenvoudig registreren bij Nespresso. Prodigio bevat een druksysteem van 19 bar dat elke keer weer zorgt voor een heerlijk kopje koffie. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur. Gebruikte capsules worden snel en automatisch uitgeworpen en dankzij Prodigio's innovatieve slider geniet je met maar één handeling van jouw kopje koffie.

Connected Nespresso machine
De Prodigio kan 3 kopgroottes bereiden: ristretto, espresso en lungo. Dit is mogelijk via de machine met één druk op de knop of via de app. Met de Nespresso app (geschikt voor iOS smartphones, iPads en Android smartphones) beheer je eenvoudig jouw capsulevoorraad en programmeer je de koffiebereiding op afstand. Daarnaast krijg je een melding wanneer jouw machine onderhoud of ontkalking nodig heeft. 

Intelligent automatisch bereidingsproces 
Gebruikte capsules worden snel en automatisch uitgeworpen en dankzij Prodigio's innovatieve slider geniet je met maar één handeling van jouw kopje koffie. Het enige wat je hoeft te doen, is de capsule plaatsen en jouw kopje klaarzetten. Sluit de slider en de automatische bereiding van jouw favoriete kopje koffie wordt geactiveerd. Verstel het opklapbare rooster voor verschillende formaten kopjes en receptglazen. 

19 bar druksysteem & snelle opwarming
Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereidt door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem bereikt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur.

Duurzaamheid & recyclen 
Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable Quality Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren.

Koffie
Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die jij drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 24 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met  verschillende koffies zodat je kunt uitproberen welke koffie het beste bij jou past.

Afmetingen en gewicht
- Afmetingen (hxbxd) 25.5x11.9x37.4 cm
- Gewicht: 3 kg