Naar boven

Boretti Barilo 2.0 houtskoolbarbecue

Art.nr
Barilo 2.0
Merk:
Levertijd:
2-5 werkdagen
Deel dit artikel

Specificaties

Product
Merk Boretti
EAN 8715775131256
Garantie 2 jaar
   

Algemeen
Type barbecue Houtskoolbarbecue
Aantal personen 15 personen
Rooster/bakplaten 2 grillroosters / 1 bakplaat (gietijzer)

Gebruiksgemak

Deksel Ja
Ingebouwde thermometer Ja
Ventilatierooster(s) Ja
Vetafvoer Nee
Wielen Nee
Gereedschapshaken Nee
Werkblad Nee
Inklapbaar werkblad Nee
Afvalzak Nee
Bieropener Nee
Verstelbaar kolenrek Nee
Kolenmanden Ja, 3

Fysieke eigenschappen

Materiaal  Staal
Materiaal handvat Rubber
Kleur  Antraciet
Afmetingen (hxbxd) 105 x 105 x 54 cm
Kookoppervlakte 84 x 41 cm
Gewicht 45 kg

Omschrijving

Deze Boretti Barilo houtskoolbarbecue is geschikt om te barbecueën in groot gezelschap. Dit 2023 model heeft een upgrade gekregen en is nu voorzien van een 2-tal extra lucht inlaten aan de onderzijde van de barbecue. Middels deze inlaat wordt de luchtstroom nog beter gecirculeerd. Beide luchtgaten zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen. Daarnaast heeft het nieuwe model een geïntegreerde thermometer in de deksel en een langere handvat voor het veilig grillen.

Met zijn 1,5mm stalen wanden is de Boretti Barilo een onverslijtbare bondgenoot voor de liefhebber van het echte houtskool barbecueën. Het authentieke design van de Barilo, dat verwijst naar rookvaten, staat garant voor een perfecte warmtecirculatie. Ideaal voor het grillen van vlees en visproducten. De totaal te benutten kookoppervlakte van deze solide vuurmeester is maar liefst 84 bij 41 centimeter. Hierdoor is deze houtskoolbarbecue geschikt voor direct en indirect grillen. De antraciet kleurige barbecue is voorzien van diverse gele merkaccenten.

Voor deze Barilo is er een nu ook een speciale trolley verkrijgbaar. Perfect om de barbecue gemakkelijk mee te verplaatsen. Zo is ook de barbecue direct voorzien van een bodemplaat waar je bijvoorbeeld de handige toolbox op kwijt kan. 


Specificaties:
  • Houtskool barbecue
  • Afmeting: 105 x 105 x 54cm (HxBxD)
  • Kookoppervlak: 84 x 41cm
  • Gewicht: 45kG
  • Geintegreerde thermometer
  • 3 kolenmanden
  • 2 gietijzeren grillroosters
  • 1 gietijzeren bakplaat
Voor onvergetelijke momenten
Of u nou geniet van een diner voor twee of een barbecue organiseert voor meerdere personen, er is plaats voor iedereen. De Barilo is ontworpen voor de kleine en grote grillgerechten. Maak vlees- en visgerechten en beleef de houtskool barbecue ervaring.

Italiaans vakmanschap
De Boretti Barilo is het antwoord op de Italiaanse vakmanschap van Boretti. Strak design, antraciet kleurig en diverse merkaccenten geven de Barilo ‘echte’ klasse. Met 1,5mm stalen wanden heeft u een zeer stevige barbecue in uw tuin staan.

Diverse grillmogelijkheden
Met twee gietijzeren grillroosters en één gietijzeren bakplaat kunt u gerechten op verschillende manieren bereiden. Gebruik de bakplaat om voedingstoffen en smaken van uw producten beter te bewaren. Door het grote grilloppervlak kunt u zowel direct grillen als indirect grillen.