Naar boven

123-products decal ontkalker

Art.nr
57662002
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

In het kort

Ontkalker is een organisch zuur welke als schoonmaakmiddel tegen kalk aanslag dient in waterleidingen, boiler en huishoudelijke apparatuur. Het neutraliseert eveneens geurtjes. Bewaar de ontkalker op een koele, droge en donkere plaats. Inhoud: 800 gram

Omschrijving

TIP! Laat de oplossing uit de drinkwatertank in de opvang-tank lopen. Giet deze daarna over in de spoelwatertank van het toilet en laat dit een uurtje staan. Als deze wordt doorgespoeld komt het automatisch in de cassette tank die dan ook gelijk ontkalkt wordt.

Gebruiksaanwijzing: Los 250gram ontkalker poeder op in een emmer of gieter met ong. 10 liter warm water (ong. 40 tot 45 graden Celsius) giet dit in de schoonwatertank. Zet de kranen open en laat het ‘bewerkte’ water eruit komen. Draai de kranen vervolgens weer dicht en laat de oplossing een uur staan. Let op: op sommige kranen zitten zeefjes die kunnen verstopt raken door de losgekomen kalk, controleer deze en maak ze schoon. Vul de tank nu tot driekwart en spoel vervolgens dit door het systeem. Draai de kranen open en spoel de tank leeg. Hierna is het systeem weer geschikt voor gebruik. Voor huishoudelijke apparaten gebruikt u maximaal 2 theelepels op 1 liter water. Ook hier eerst het poeder oplossen in bijv. maatbeker en dan het water reservoir vullen. Dit water mag maximaal handwarm zijn + 30 graden celsius is aanbevolen. Het apparaat aanzetten en de oplossing erdoor laten lopen. Hierna 2 keer herhalen met schoonwater en het apparaat is weer klaar voor gebruik. Zorg ervoor dat eventuele bewerkte vloeistof of gemorste Citroenzuur poeder direct worden opgeruimd.