Naar boven

Outdoorchef Houtskoolbarbecue Kensington 570 C

Art.nr
18.400.03
Merk:
Levertijd:
Afhalen in de winkel
369,00 299,00
Showmodel, alleen afhalen in de winkel
Deel dit artikel

Specificaties

Merk Outdoorchef
Product Houtskoolbarbecue
Kleur Zwart
Gewicht 16,8 kg 
Materiaal frame Email, Staal
Materiaal deksel en ketel Email, Staal
Materiaal Rooster Verchroomd
Geschikt voor aantal personen 10 personen
Deksel Ja
Thermometer in deksel Ja
Ventilatieluchtrooster Ja
Vet collector -
Verwijderbaar onderstel Nee
Ontsteking Houtskool
Gereedschapshaken Ja
Zijtafel of werkblad Nee

Omschrijving

Het laatste showmodel in onze winkel, alleen afhalen mogelijk. Bezorgen is na overleg mogelijk.

Perfecte luchtcirculatie

Barbecueën is een feestje met de Outdoorchef Kensington 570 Charcoal. Deze barbecue heeft een bolvormige, geëmailleerde ketel waarin de warmte optimaal behouden blijft en gemakkelijk circuleert. Met de ventilatiesleuf regel je bovendien eenvoudig de temperatuur die je op de dekselthermometer nauwkeurig kan aflezen.
Dankzij het Easy Slide trechtersysteem wissel je bovendien gemakkelijk tussen direct en indirect grillen. De werking is eenvoudig. Je plaatst eerst de houtskool of briketten in de meegeleverde brikettenhouder. Om indirect te grillen plaats je de trechter met de opening er recht boven. Om indirect te grillen zorg je ervoor dat de gesloten kant zich boven de houtskool bevindt zodat de warme lucht er omheen circuleert. De indirecte grillmethode is ideaal voor het langzaam garen van grote stukken vlees.

Prettig in gebruik
De Kensington 570 C is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het verchroomde stalen grillrooster een scharnierend gedeelte zodat je gemakkelijk houtskool kan toevoegen zonder dat je het rooster hoeft te verwijderen. De barbecue staat bovendien op een stevige trolley met wielen. Hij staat daardoor op de ideale werkhoogte en je verplaatst hem eenvoudig. De deksel heeft een geïntegreerde houder en kan zo gemakkelijk aan de ketel bevestigd worden.