Nieuws! Op 27 april (Koningsdag) zijn we open van 09:00 tot 13:00 uur. Houd er rekening mee dat er op deze dag geen verzendingen zullen plaatsvinden.
Sluiten
Naar boven

123-products velgenreiniger

Art.nr
18904338
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

Speciale oppervlakteactieve stoffen in de 123 Velgenreiniger zorgen voor een sterk ontvet oppervlak. Dit betekent een uitstekende hechting voor eventuele lakken en coatings. 123 Velgenreiniger kan invloed hebben op kunststoffen in nabijheid daarbij is voorzichtigheid geboden. 123 Velgenreiniger is biologisch afbreekbaar en onbeperkt houdbaar, mits vorstvrij bewaard. 

Gebruiksaanwijzing: Spuit de 123 Velgenreiniger op de 1ste velg en spuit hierna in volgorde alle velgen in, nu bij de 1ste velg beginnen met de 123 velgenborstel de velg te schrobben, hierna met ruim water afspoelen. Bruin ingebrande velgen langer laten inwerken, ongeveer 15 minuten, werk nu per velg. Na de reiniging direct grondig en met ruim water de velg afspuiten, let op dat de achterliggende delen als de remklauw, remschijf en dergelijke ook goed worden afgespoten. Gebruik de 123 Velgenreiniger buiten het bereik van kinderen. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken.

Inhoud: 0,5 L