Naar boven

Outdoorchef Elektrische barbecue P-420 E Minichef

Art.nr
1813014
Merk:
Levertijd:
Afhalen in de winkel
359,00 309,00
Showmodel, afhalen in de winkel
Deel dit artikel

Specificaties

Merk Outdoorchef
Product Elektrische barbecue
Kleur Zwart
Gewicht 12,0 kg 
Brandstof Elektrisch
Materiaal deksel en ketel Email
Materiaal Rooster Staal
Grilloppervlak 54 cm
Verstelbaar rooster -
Deksel Ja
Thermometer in deksel Nee
Soort brander Ringbrander
Ontstekingsmechanisme Ja
Aantal branders 2
Trechterstysteem Easy Reflect
Vermogen  2000 Watt
Vetopvanger Ja
Zijtafel of werkblad Ja

Omschrijving

Showmodel, alleen afhalen in de winkel. Bezorgen is na overleg mogelijk.

Zonder gedoe de lekkerste gerechten grillen op de Outdoorchef P-420 E Minichef. Stekker in het stopcontact en barbecueën maar! Dankzij de krachtige brander wordt het grillrooster gloeiend heet zodat gerechten die overheerlijke barbecuesmaak krijgen.

Overal te gebruiken
De Outdoorchef P-420 E Minichef neem je overal mee naartoe. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht neem je hem eenvoudig mee naar vrienden of familie. Ook voor kleine tuinen en balkons is zo'n Minichef natuurlijk ideaal. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact in de buurt. Je activeert de barbecue vervolgens met één druk op de knop. De ringbrander verwarmt het grillrooster razendsnel zodat je al na enkele minuten de eerste stukken vlees erop kan leggen.

Authentieke barbecuesmaak
Met deze elektrische barbecue krijgen gerechten bovendien ook die kenmerkende, overheerlijke barbecuesmaak. Deze rokerige smaak ontstaat niet door de warmtebron, maar door de temperatuur. Deze barbecue heeft een 2000 Watt sterke ringbrander die het geëmailleerde grillrooster gloeiend heet laat worden. Dankzij de zeven warmtestanden heb je altijd de controle over de temperatuur. Gerechten smaken voortreffelijk van deze barbecue!

De Minichef staat zeer stabiel op een met nylon versterkt frame. De twee zijtafels geven je bovendien extra werkruimte tijdens het barbecueën. Na het barbecueën verwijder je ze eenvoudig zodat de Minichef nauwelijks opbergruimte in beslag neemt. De kleinste buitenkeuken!